RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 29 травня: Овнам потрібно стати серйозніше, а Терези будуть на грані

День не спонукає до активної діяльності. Хочете знати, що вас чекає 29 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно поводитися серйозніше, хто зможе простіше вирішувати проблеми, а кого чекає неприємне відкриття.

Овен

Овнам потрібно почати серйозніше ставитися до своїх обов'язків. Ви можете легко втратити якісь важливі деталі, якщо не будете уважно стежити за всім, що відбувається. Не дозволяйте недоброзичливцям збивати вас з пантелику.

Телець

Для представників цього знака день буде непростим, але дуже приємним. Ви зможете набагато легше вирішувати звичайні проблеми, справи будуть даватися вам простіше. Ваша чарівність допоможе справити потрібне враження на керівництво.

Близнюки

Для Близнюків цей час буде наповнений негативними емоціями. Вас чекає неприємне відкриття, яке може сильно похитнути ваш емоційний фон. Не дозволяйте собі зациклюватися на поганому, пам'ятайте, що біла смуга скоро прийде.

Рак

Вам доведеться зайнятися чиїмись складними відносинами. Люди будуть чекати від вас емоційної підтримки і допомоги, відмовляти їм зараз не можна. Подивіться на ситуацію з боку і дайте їй тверезу оцінку. Емоціями краще не керуватися.

Лев

Леви зможуть навести порядок в особистих відносинах. Це допоможе налагодити гармонію всередині себе, тому і ділові питання вирішуватимуться простіше. Вдома важливо навести порядок, інакше хаос буде заважати вам налаштуватися на потрібну хвилю.

Діва

Зараз в повному обсязі події виправдовують ваші очікування. Не варто чекати від оточуючих якихось важливих вчинків, робіть все самі. Тільки ваша мудрість може допомогти подолати труднощі. Не кидайтеся у вир, інакше можете в ньому загубитися.

Терези

Терези в цей період будуть на грані. Вам доведеться визнати свої помилки. Якщо ви цього не зробите, опинитеся в ще більш непростій ситуації. Не можна керуватися тільки емоціями, вони заведуть вас в глухий кут. Пам'ятайте про відповідальність.

Скорпіон

Це гарний час для досягнення якихось цілей. Але пам'ятайте, що потрібно ставити перед собою реальні завдання. Повітряні замки підкорити не вийде, тому не варто тішити себе помилковими надіями. Зосередьтеся на простих речах.

Стрілець

Для Стрільців день буде наповнений матеріальними витратами. Вам потрібно ретельно продумувати бюджет, інакше ви легко можете опинитися в незручній ситуації. Не йдіть на поводу у своїх бажань, дійте за наміченим планом.

Козеріг

Це гарний час для романтичного побачення. Якщо ви чекаєте від своєї другої половинки якихось емоцій, спровокує їх. Але дійте акуратно. Ваша чарівність і вміння створити свято допоможе заручитися підтримкою об'єкта вашої симпатії.

Водолій

Вам доведеться діяти швидко, так як приємні новини не дозволять вам довго думати. Також ви можете опинитися в ситуації, коли потрібно буде приймати рішення за інших людей. Робіть те, що підказує вам серце.

Риби

Ви покажете хороший результат у справі, якою зараз займаєтеся. Це може викликати заздрість у багатьох людей, тому варто бути обережними. Але не звинувачуйте людей за їхні емоції, вони просто поки не отримали те, що вже маєте ви.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.