RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 31 травня: Ракам треба себе порадувати, а Скорпіонам доведеться приймати рішення

Багатьох в цей час чекають проблеми з емоційним фоном. Хочете знати, що вас чекає 30 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде товариський, хто приверне до себе увагу, а кому не можна лінуватися.

Овен

Зараз не найкращий час для переговорів. Намагаючись настояти на своєму ви тільки ще сильніше роздратовані і можете запросто втратити авторитет. Краще відкладіть важливі справи і займіться чимось простішим. Або взагалі візьміть вихідний.

Телець

Тельці будуть товариські і привабливі, сміливо влаштовуйте будь-які зустрічі, вони пройдуть гладко і приємно. Зараз люди особливо уважно вас слухають, це можна використовувати, щоб завершити давні проекти. Але не будьте занадто наполегливі.

Близнюки

Ви будете активно привертати увагу до власної персони. І не завжди усвідомлено. Ваше підсвідомість вимагатиме активної реакції публіки хоч ви і самі можете цього не помітити. Не дивуйтеся, якщо раптом самі собі здастеся трохи божевільними.

Рак

Вам варто порадувати себе, навіть якщо вам здається, що на це немає ні часу, ні ресурсів. Купіть собі щось новеньке, з'їжте улюблену їжу, поспіть на годинку довше. Зробіть все можливе, щоб змусити себе посміхнутися і відволіктися від проблем.

Лев

Ви будете надзвичайно миролюбні, тому всі назріваючі конфлікти зможете припинити ще в корені. Це допоможе не тільки вам самим, але і вашому оточенню. Якщо думаєте, що можете комусь допомогти своїм радою, спробуйте. Але не наполягайте.

Діва

Ви можете наламати дров як на роботі, і вдома. Варто двічі продумувати своє слово перед тим, як його вимовити. Люди можуть бути уразливі, не варто їх провокувати. Вам також потрібно задуматися про своє здоров'я, зверніть увагу на самопочуття.

Терези

Не лінуйтеся проводити тривалі бесіди. Так, самим все вирішити було б швидше, але з командою ви будете діяти куди більш ефективно. Пам'ятайте, що поодинці вкрай непросто дістатися до далеких цілей. Будьте мудрішими і розважливішими.

Скорпіон

Вам доведеться самостійно приймати рішення і втілювати їх. Стандартні методи вам не годяться, це буде викликати нерозуміння у оточуючих. Але, незважаючи на неприйняття інших людей, ви досягнете видатних результатів.

Стрілець

У першій половині дня ви можете отримати важливу інформацію. Не чекайте від оточуючих серйозних вчинків, вони можуть не виправдати ваших очікувань. При вирішенні ділових питань спирайтеся тільки на власні знання і досвід.

Козеріг

Вам легко буде домогтися успіхів і випередити конкурентів, але для цього треба буде активно попрацювати. Ваше терпіння допоможе дійти до потрібного етапу. Ідіть вперед і не давайте собі лінуватися, тоді скоро отримаєте бажане.

Водолій

Хвилювання і переживання чекатимуть вас на кожному куті. А ось великих перемог в цей день чекати не варто. Наберіться терпіння. Найбільше вам зараз потрібна внутрішня гармонія. Якщо зможете її утримати, приємно здивуєтеся трохи пізніше.

Риби

День буде хорошим для будь-якої самостійно роботи. Вам зараз краще все робити самому, що оточують своєю підтримкою будуть тільки відволікати і заважати. Дистанціюється від колег і постарайтеся завершити справи спокійно.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.