RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Леви будуть занадто емоційні, а на Водоліїв чекають розчарування

В цей день представників багатьох знаків чекатимуть труднощі. Хочете знати, що вас чекає 11 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно побути лідером, хто повинен бути обережніше, а кого потягне на ностальгію.

Овен

Труднощі зараз неминучі, але ви відмінно з ними впораєтеся. Проявіть свої лідерські якості, вони в цей період будуть особливо затребувані. Люди готові дотримуватися ваших порад, але ви повинні самі контролювати процес.

Телець

Не варто займатися експериментами. Зараз вам краще зосередитися на консервативних підходах і не шукати нові шляхи вирішення своїх проблем. Не поспішайте довести всім свою правоту, краще проаналізуйте власні помилки.

Близнюки

Ви можете не просто згадати про своє минуле, а й спробувати його повернути. Не варто заходити в цьому бажанні занадто далеко. Пам'ятайте, що минулі помилки повернуться, якщо ви нічого не зміните в корені. Міркуйте логічно.

Рак

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Лев

У Левів день буде наповнений змінами у відносинах з оточуючими. Ви занадто емоційні, тому деякі ваші коментарі можуть звучати вкрай неприємно. Тримайте себе в руках, інакше можете зіпсувати дружбу з кимось важливим.

Діва

Вас чекають зовсім несподівані успіхи в нових справах. Ловіть хвилю і намагайтеся отримати максимум досвіду і користі від цього періоду. Давні плани краще закінчити вчасно, не відкладайте справи. Ваші емоції також можуть бути нестабільні.

Терези

Терези зможуть підзаробити, і зробити це можна буде достатньо швидко. Важливо не випускати цікаві можливості і не боятися труднощів. Довіряйте своїй інтуїції, зараз вона може підказати вам правильний шлях.

Скорпіон

День буде легким і приємним. Ви будете пурхати по своїх справах, з одного місця на інше. Але точно з такою ж легкістю вас може понести поривом випадкового вітру. Тримайте курс, інакше не зможете знайти дорогу назад. Не втрачайте пильність.

Стрілець

В цей день вам не варто зав'язувати нові стосунки. Також краще не заводити нових знайомств і не планувати важливі зустрічі. Ваші комунікативні навички не в кращій формі, тому зараз не варто користуватися ними без необхідності.

Козеріг

Ви нарешті можете добитися успіху в якійсь справі, на якій вже готові були поставити хрест. Згадайте, як саме ви збиралися досягти своєї мети, продумайте тактику, внесіть необхідні правки. І дійте! Тільки пам'ятайте про обережність.

Водолій

Водолії будуть трохи розчаровані. Все буде складатися зовсім не так уже й погано, але і не так добре, як вам би того хотілося. Постарайтеся радіти навіть невеликим перемогам і не вимагати від себе і оточуючих занадто багато чого.

Риби

Риби повинні дотримуватися обережності. Зараз за вами пильно спостерігають ваші суперники. Якщо будете занадто багато говорити про свої плани, хтось може спробувати їх вкрасти. Не довіряйте всім підряд, краще спирайтеся на свою інтуїцію.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.