RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 липня: у Раків будуть сюрпризи, а Скорпіонам потрібно стежити за своєю зовнішністю

Зараз важливо бути ініціативними і не лінуватися. Хочете знати, що вас чекає 14 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно проявити наполегливість, хто буде сміливим, а кого чекають марні витрати.

Овен

Проявіть наполегливість, не бійтеся бути ініціативні. Ви здатні на багато що, і прекрасно це знаєте. Дійте, і робіть це сміливо, без оглядки на минуле. Але не забувайте і про обережність, особливо в спілкуванні з чужими людьми.

Телець

Тельці будуть особливо рішучими в цей час. Ви можете прийняти важливі рішення, які допоможуть не тільки вам самим, але й позначаться на житті оточуючих. Продумуйте всі кроки і не забувайте про наслідки своїх вчинків.

Близнюки

Вірогідні марні витрати, неправильні рішення, неприємні розмови. День може здатися дуже неприємним, але не варто занадто засмучуватись. До вечора негативні хвилі вщухнуть і ви зможете розслабитися. А до цього часу наберіться терпіння.

Рак

Вас нарешті чекають приємні сюрпризи. Події складуться так, що будь-яку ситуацію ви зможете повернути в свою сторону. Сміливо призначайте ділові зустрічі і беріться за амбітні проекти. Також зараз варто спробувати щось нове.

Лев

Подій буде мало, а ось ідей - багато. Записуйте свої думки і плани, щоб повернутися до них у майбутньому. Також варто бути обережними, негативні хвилі можуть принести вам застуду або сварку з кимось, хто для вас доріг.

Діва

Неприємні новини можуть з'явитися з самого ранку. Їх варто гарненько обміркувати, зробити висновки і тільки потім вирішувати, як саме діяти. Не покладайтеся на чужі рекомендації та думки, зараз вам потрібно думати самостійно.

Терези

Навіть якщо вам дуже хочеться почати роман на роботі, не піддавайтеся спокусі. Робочий і особистий - речі важко сумісні. Не приймайте поспішних рішень. Якщо ваші почуття досить сильні, вони почекають моменту, коли можна буде їх випустити.

Скорпіон

Ви можете опинитися на важливій зустрічі, тому зверніть увагу на свій зовнішній вигляд. Пам'ятайте, що зустрічають по одягу. Тому потрібно не тільки підготувати аргументи і доводи, але і візуально справити хороше враження.

Стрілець

Наберіться терпіння і постарайтеся тримати свою думку при собі. Конфлікти зараз особливо ймовірні, що не провокуйте їх. Ви можете розлютити через будь-яку дрібницю, тому постарайтеся дистанціюватися від неприємних справ і людей.

Козеріг

Для вас день буде непростим. Вам доведеться пристосовуватися до обставин, на які ви ніяк не зможете вплинути. Імпровізуйте і намагайтеся діяти і міркувати гнучко. В любовній сфері покладайтеся на інтуїцію.

Водолій

Не виключені приємні сюрпризи. Також ви можете сміливо братися за справи, які давно запланували. Якщо будете аналізувати все, що відбувається і не робити поспішних висновків, досягнете успіху. Також ви зможете подолати багато перешкод.

Риби

Через свою впертість ви будете заперечувати, що ваш давній план вже застарів і нікуди не годиться. Прийміть реальність і не відвертайтеся від фактів. Чим швидше ви адаптуєте до нової ситуації, тим швидше зможете домогтися успіху.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.