RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Потрібно стежити за здоров'ям і не вплутуватися в конфлікти: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень буде сповнений романтичних переживань і несподіваних діалогів. Хочете знати, що вас чекає в період з 29 липня по 4 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, як не втратити роботу і зберегти сімейне вогнище.

Робота

У професійній сфері багатьох чекають несподівані труднощі. Недоброзичливці можуть намагатися збити вас з пантелику, вкрасти ваші ідеї або навіть підставити вас. Будьте дуже уважні, не вірте своїм колегам на слово, навіть якщо вони ведуть себе вкрай доброзичливо. Зараз краще перевірити всі двічі, інакше потім доведеться довго виправляти помилки. З начальством постарайтеся поводитися спокійно, представники керівних посад можуть стати дратівливими.

Відносини

Любовні пригоди зараз ваблять представників практично всіх знаків Зодіаку. Особливо до цього схильні Риби, Терез та Блюзнюки. Але не варто кидатися у вир з головою. Якщо ваша душа просить авантюр, постарайтеся чесно поговорити з собою і з'ясувати, чим вони для вас обернуться. Не варто ризикувати всім заради хвилинної слабкості. Якщо ж ваша інтрижка не понесе за собою трагічні наслідки, просто насолоджуйтеся і не переживайте. Сімейним парам варто задуматися про те, щоб урізноманітнити дозвілля і інтимне життя.

Здоров'я

Не варто занадто сильно переживати про здоровий спосіб життя. Звичайно, правильне харчування і активні заняття - це прекрасно. Але якщо вам зараз зовсім не хочеться цим займатися, не засмучуйтеся. Важливо не почати себе мучити за те, що ви щось робите не так. Все прийде, просто зараз вам складно сконцентруватися на певних деталях.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: гороскоп