RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 4 серпня: Леви можуть наламати дров, а Козерогам потрібно побайдикувати

У цей час важливо пам'ятати про власні бажання. Хочете знати, що вас чекає 4 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого будуть слухати люди, хто буде дратівливим, а хто повинен відволіктися від проблем.

Овен

Овни будуть товариські і привабливі, сміливо влаштовуйте будь зустрічі, вони пройдуть гладко і приємно. Зараз люди особливо уважно вас слухають, це можна використовувати, щоб завершити давні проекти. Але не будьте занадто наполегливі.

Телець

Тельців буде сильно дратувати відсутність будь-яких цікавих занять і можливості проявити себе. Ви можете хотіти кинутися в якусь крайність просто через нудьгу. Важливо пам'ятати про відповідальність і не робити дурниць.

Близнюки

Вам варто порадувати себе, навіть якщо вам здається, що на це немає ні часу, ні ресурсів. Купіть собі щось новеньке, з'їжте улюблену їжу, поспіть на годину довше. Зробіть все можливе, щоб змусити себе посміхнутися і відволіктися від проблем.

Рак

Для представників цього знака настає період удач і перемог. Ви можете випередити своїх конкурентів, якщо не будете лінуватися і прикладіть необхідні зусилля. Не здавайтеся, ви перебуваєте в одному кроці від фінішної прямої.

Лев

Ви можете наламати дров як на роботі, так і вдома. Варто двічі продумувати свої слова перед тим, як їх вимовити. Люди можуть бути образливі, не варто їх провокувати. Вам також потрібно задуматися про своє здоров'я, зверніть увагу на самопочуття.

Діва

Представникам цього знака краще розслабитися і не дуже багато працювати. Якщо ви хотіли приділити час дивану і улюблену книгу - зараз ідеальний момент для такого дозвілля. Вам потрібно перезавантажитися і як слід набратися сил.

Терези

Вам доведеться самостійно приймати рішення і втілювати їх. Стандартні методи вам не годяться, це буде викликати нерозуміння у оточуючих. Але, незважаючи на неприйняття інших людей, ви досягнете видатних результатів.

Скорпіон

Вас чекають неприємні помилки і промахи. Ви будете думати, що робите все вірно, але ситуація може різко змінитися і ваші плани доведеться коригувати. Дійте і мислите гнучко, що не прив'язується до одного конкретного сприйняття того, що відбувається.

Стрілець

Вам легко буде домогтися успіхів і випередити конкурентів, але для цього потрібно буде активно попрацювати. Ваше терпіння допоможе дійти до потрібного етапу. Ідіть вперед і не давайте себе лінуватися, тоді скоро отримаєте бажане.

Козеріг

Вам не завадило б просто побайдикувати. Закінчите роботу і розслабтеся. Просто не робіть нічого, що вам неприємно. Це піде на користь вашому внутрішньому рівноваги. Також добре б провести час з близькими людьми.

Водолій

День буде хорошим для будь-якої самостійно роботи. Вам зараз краще все робити самому, що оточують своєю підтримкою будуть тільки відволікати і заважати. Дистанціюється від колег і постарайтеся завершити справи спокійно.

Риби

Рибам зараз не можна діяти в поспіху. Ви можете піддатися імпульсу, цього робити не можна. Емоції зашкалюють вас з усіх боків, використовуйте їх як джерело натхнення. А на недоброзичливців просто не звертайте уваги.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.