RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не можна сідати на дієту і псувати відносини: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень буде вдалим, але варто пам'ятати про ризики. Хочете знати, що вас чекає в період з 5 по 11 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, як вирішити конфлікти і не зіпсувати відносини.

Робота

Ні в якому разі не можна вплутуватися в робочі конфлікти або дозволяти собі вихлюпувати емоції. Це загрожує серйозними проблемами в подальшому, аж до втрати робочого місця і фінансових труднощів, які дуже непросто подолати. У діловій сфері все буде йти досить гладко. Винятки можливі лише для представників технічних професій. Якщо виникнуть конфлікти з колегами та керівництвом, вирішувати їх варто негайно. Але робити це потрібно тільки в м'якій і дружній формі, може бути навіть з переходом на легкий гумор.

Відносини

Якщо ваші стосунки для вас щось значать, не давайте своїм імпульсам їх зіпсувати. Інакше пізніше будете дуже сильно про це жаліти. На цьому тижні почуття та емоції можуть накрити з головою. Також не виключена сильна ревнощі, яка може бути як об'єктивною, так і вигаданою. Багато пар опиняться в кризових ситуаціях, коли доведеться вибирати між власною гординею і міцної зв'язком.

Здоров'я

Не варто знущатися над собою і сідати на строгі дієти без рекомендації лікаря. Краще просто виключіть з раціону шкідливі продукти, пийте побільше простої води без газу і не засиджуйтеся в чотирьох стінах. Зараз настає прекрасний час для тих, хто хоче зайнятися своєю фігурою. Правильне харчування, більше активних занять, свіже повітря - це саме те, що зараз допоможе тримати в тонусі не лише тіло, але й розум.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.