RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 серпня: Козерогам потрібно контролювати емоції, а Риби будуть нариватися на скандал

На цей день можна призначати важливі справи, але потрібно обов'язково пам'ятати про обережність і вести себе акуратно. Хочете знати, що вас чекає 17 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зважиться на серйозний поворот, а кому не можна займатися ремонтом.

Овен

Ви зможете відкрити в собі нові таланти. День принесе важливе рішення, яке подарує вам нові цікаві знайомства і корисні знання. Будьте активні і не давайте нікому гальмувати ваш розвиток.

Телець

Ви забуваєте про те, що до своїх ідей і планів потрібно підходити не тільки творчо, а й практично. Якщо не почнете діяти рішуче, можете віддати свій шанс комусь меньш талановитому, але більш активному. Досить шукати собі виправдання.

Близнюки

Важливо не упустити з виду джерело прибутку. Якщо зможете розгледіти свій шанс, будете приємно здивовані. Ваше матеріальне становище може істотно поліпшитися, якщо ви будете раціонально продумувати витрати.

Рак

Багато Раків в цей період можуть домогтися успіху в справах, пов'язаних з рекламою і просуванням. Якщо ви почали якусь домашню справу, закінчіть її зараз. Ремонт краще не починати, а от дрібні роботи варто таки довести до кінця.

Лев

Зараз на вас чекають фінансові втрати, до того ж, ви зрозумієте, що зовсім не вмієте заощаджувати. Перерахуйте ваші витрати, щоб не опинитися без грошей. Продумайте все ходи, або ризикуєте втратити серйозну суму, яку потім буде важко повернути.

Діва

Хочете комусь допомогти? Тоді зробіть це безкорисливо. Направте свої сили на справи, в які щиро вірите, навіть якщо факти говорять проти ваших переконань. Дійте серцем, воно підкаже вірний шлях і допоможе побачити приховані таланти.

Терези

Зараз неприємностей уникнути не вийде, варто бути до цього готовим. Проявіть витримку і наполегливість, тоді швидше розберетеся з новими завданнями. Скоро ваші справи підуть на лад, але зараз доведеться потерпіти і набратися мужності.

Скорпіон

Не ховайтеся за спинами інших, беріть участь в діалогах і прийнятті ділових рішень. Гарний час для планування поїздок. Також ви можете спробувати вирішити давній конфлікт. Але будьте готові до того, що вам доведеться піти на поступки.

Стрілець

Ймовірне зародження нових відносин або відновлення давніх зв'язків. У представниць прекрасної статі можливі несподівані зустрічі. А от чоловікам-Стрільцям варто уважно дивитися за своїми коханими.

Козеріг

Все нарешті почне налагоджуватися, як вдома, так і на роботі. Сміливо просувайте свої ідеї, навіть якщо раніше навколишні їх не прийняли. Зараз вам буде легше донести свою точку зору до інших, тільки обов'язково контролюйте свої емоції.

Водолій

Ви відчуєте власну сексуальність яскравіше, ніж зазвичай. Це приверне увагу протилежної статі, так як ваші вібрації будуть досить сильними. Якщо ви давно хочете завоювати симпатію когось, хто вам подобається, дійте.

Риби

Ви зараз намагаєтеся спеціально нарватися на конфлікт, спровокувати сварку, змусити людей з вами лаятися. Візьміть себе в руки, інакше пізніше доведеться вибачатися перед багатьма людьми. І не факт, що вони будуть вас слухати.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.