RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 18 серпня: Дів будуть терзати старі проблеми, а Стрільцям не можна ризикувати

Цей день буде дуже контрастним, тому важливо зберігати внутрішній баланс. Хочете знати, що вас чекає 18 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають фінансові надходження, а кому потрібно серйозно задуматися про свій бюджет.

Овен

Краще не робити великих покупок і не проводити важливих зустрічей. Зараз ви можете як виграти все, так і програти. Ваш день буде нагадувати рулетку. Якщо хочете ризикнути, спробуйте. Але пам'ятайте, що перемога не гарантована.

Телець

У цей період у вас можуть виникнути нові цікаві ідеї, займіться їх реалізацією. Якщо захочете спробувати щось нове, підійдіть до цього з розумом, але не стримуйте своїх поривів. Зараз важливо не упустити момент.

Близнюки

Довіряйте серцю і займайтеся тим, чим щиро хочете. Не слухайте тих, хто в вас не вірить. Період буде життєрадісним і веселим, близькі будуть вас радувати. Насолоджуйтесь і йдіть вперед, до своїх мрій.

Рак

Наведіть порядок навколо і всередині себе. Навколишні зараз налаштовані до вас прихильно, це допоможе знайти спільну мову навіть з тими, з ким зазвичай виникає чимало суперечок. Ви унікальний співрозмовник, пам'ятайте про це при вирішенні ділових завдань.

Лев

У цей час ваше шосте відчуття буде дуже загострене, краще уважно прислухайтеся до нього. На цей день добре б призначити важливі переговори. Навіть якщо вони були заплановані на інший час, постарайтеся їх перенести.

Діва

Перестаньте думати про старі проблеми. Минуле вже не повернеш, воно тільки тримає вас і не дає йти вперед. Ви минулий і ви нинішній - це дві абсолютно різні людини. Прийміть це в собі і не сваріться себе по дрібницях.

Терези

Постарайтеся побути наодинці зі своїми думками і розкласти їх по поличках. Попереду гарний час, але вам потрібно налаштуватися на позитив, щоб отримати від нього задоволення. Минулі травми не дають вам розслабитися, відпустіть їх.

Скорпіон

Ви зациклюютесь на собі і не чуєте оточуючих. Тому і допускаєте чимало помилок. Якщо трохи приборкаєте своє самолюбство, зможете швидко виправити власні помилки. А близькі із задоволенням вам допоможуть, тільки попросіть їх ласкаво.

Стрілець

Ви зможете налагодити контакт з вашим партнером. Ризикованих вчинків краще не робити. Зверніть увагу на ваші сни, підсвідомість намагається щось до вас донести. Це хороший день для побачення, організуйте його зі смаком і фантазією.

Козеріг

Ви зможете домогтися успіху, який буде корисний не тільки вам, а й оточуючим. Люди будуть вдячні за вашу чуйність і вміння слухати. Якщо хочете розважитися, влаштуйте удома вечірку, покличте улюблених друзів і розслабтеся.

Водолій

Сни, які насняться в цей день, варто тлумачити абсолютно навпаки. Не йдіть напролом в ваших справах, в спокійному ритмі ви досягнете бажаного набагато швидше, адже не наламаєте дров. Можливо вам доведеться приділити час дітям. І не обов'язково своїм.

Риби

Будуйте плани, кличте гостей, призначайте зустрічі. Все буде вдаватися без особливих зусиль і з задоволенням. Насолоджуйтеся цим періодом, зараз ви можете просто розслабитися і діяти так, як вам хочеться. Можете також навчитися чомусь новому.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.