RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 28 серпня: Овни можуть зробити пропозицію руки і серця, а Тельцям не варто різко міняти зовнішність

В цей час багатьом доведеться відчути вплив романтичних вібрацій. Хочете знати, що вас чекає 28 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не варто міняти імідж, хто буде зациклений на любові, а кого чекає кар'єрний зріст.

Овен

В цей день вам варто приділити максимум уваги вашому обранцю. Будь-які романтичні пригоди будуть дуже приємними і корисними. Це хороший день для тих, хто хоче запропонувати своїй половинці руку і серце.

Телець

Зараз вам не варто різко міняти свій імідж. Різкі зміни зовнішнього вигляду краще відкласти на потім. А от невеликі зміни підуть вам на користь. Можна змінити зачіску, оновити гардероб або сходити в салон краси.

Близнюки

У цей період вас чекають сюрпризи. Не всі з них будуть приємними, але й без радісних новин не обійдеться. Будьте готові прийняти рішення, яке вплине на хід подальших подій у вашій професійній сфері.

Рак

Звільняйтеся від всього непотрібного. Відмовтеся від справ, які вам неприємні і які не вимагають обов'язкового виконання. Не ходіть на зустрічі, які можуть вас засмутити. Краще направте енергію в позитивні справи.

Лев

Свята, зустрічі з друзями, побачення з коханою людиною - ось кращі справи на цей час. Не захищайте себе від завдань, які викликають у вас усмішку. Зараз потрібно максимально розслабитися і насолодитися білою смугою.

Діва

Цей день найкраще провести в колі сім'ї. Теплі зустрічі і приємні розмови наповнять вас позитивними вібраціями і допоможуть зарядитися енергією на майбутнє.

Терези

Вам не можна зловживати службовим становищем. Не намагайтеся тиснути на колег і, тим більше, не пробуйте комусь погрожувати. Краще усмиріть свого внутрішнього командира і пошукайте з оточуючими спільну мову.

Скорпіон

Ви можете відчути падіння самопочуття. Ймовірне навіть легке безсоння. Щоб повернутися в звичну струмінь, відмовтеся від шкідливих звичок і проводьте більше часу на свіжому повітрі.

Стрілець

Не варто піддаватися імпульсам сексуального характеру. Ваша тяга до романтичних пригод може погано для вас закінчитися. Не ризикуйте, якщо розумієте, що вам є що втрачати.

Козеріг

Гармонія у відносинах зараз буде повністю залежати від вас. Ви легко зможете знайти спільну мову в сім'ї, також варто приділити час новим враженням в особистому житті. Порадуйте чимось себе і свою половинку.

Водолій

Ви можете використовувати свої знайомства для досягнення нових кар'єрних вершин. Якщо вам запропонують допомогу, не поспішайте від неї відмовлятися. Продумайте всі ризики і тільки після цього приймайте рішення.

Риби

Зараз вам буде здаватися, що сенс вашого життя повністю полягає в романтичних стосунках. В принципі, це твердження недалеко від істини. Ваш обранець багато для вас значить, скажіть йому про це.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: гороскоп