RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 вересня: Козерогам доля вкаже шлях, а за Стрільцями буде хтось спостерігати

У цей день удача буде прихильна до тих, хто старанно працює і не шукає собі виправдань. Хочете знати, що на вас чекає 9 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно остерігатися недоброзичливців, у кого з'явиться шанс змінити майбутнє, а хто може загрузнути в інтригах.

Овен

У цей час у вас може з'явитися шанс змінити майбутнє. Всі кроки, які ви зараз зробите, вплинуть на подальший хід подій. Тому дійте вдумливо і не поспішайте з висновками.

Телець

День буде наповнений контрастними переживаннями. Ви будете то радіти дрібницям, то засмучуватися з будь якого приводу. Щоб стабілізувати свій стан, відволікайтеся від важливих справ на щось приємне.

Близнюки

Зараз вам потрібно остерігатися недоброзичливців. Заздрісники можуть щось замишляти проти вас. Пам'ятайте, що люди не завжди щиро радіють чиїмось чужим успіхам. Не довіряйте нікому без перевірки.

Рак

Свіжі емоції - це зовсім не те, що вам зараз потрібно. Хоча саме до них вас зараз буде тягнути. Якщо дозволите собі почати експериментувати, можете втратити набагато більше, ніж готові віддати.

Лев

Ви легко можете загрузнути в інтригах. Вас будуть вабити складні відносини, плітки та інші не найкращі речі. Краще залишатися осторонь і не чіпати подібні ситуації. Інакше можете зіпсувати свою репутацію.

Діва

Фінансові питання зараз зовсім не будуть вас цікавити. Це не дуже добре, тому що ви легко можете втратити гроші і залишитися ні з чим. Зверніть увагу на свій бюджет і уважно стежте за витратами.

Терези

Спробуйте діяти зовсім не так, як звикли. Останнім часом ви стали дуже великим консерватором, це заважає вам розвиватися і рухатися вперед. Не бійтеся здатися дивним, це навіть піде вам на користь.

Скорпіон

Залишайтеся осторонь при конфліктах на роботі. Якщо будете втручатися в чужі сварки, опинитеся крайнім. Не треба намагатися вирішувати чужі відносини за інших людей, краще приділіть увагу власному життю.

Стрілець

За вашими діями хтось дуже уважно спостерігає. І поки не можна точно сказати, з якою метою. Придивіться до оточення, можливо є людина, яка проявляє до вас більший інтерес, ніж зазвичай.

Козеріг

Не бійтеся йти назустріч події, якої ви давно чекаєте. Ви рухаєтеся в правильному напрямку, потрібно тільки зловити потрібний момент і зробити крок. Ваша доля сама вкаже вам дорогу, не відштовхуйте її.

Водолій

Не поспішайте. Вам тільки здається, що ви всюди спізнюєтеся. Насправді, все йде своєю чергою. Слідкуйте за своїм списком справ і постарайтеся розслабитися. Світ не завалиться навіть в тому випадку, якщо ви щось зробите пізніше.

Риби

Просто відпочиньте в цей день. Навіть якщо у вас є важливі справи, знайдіть час на себе і свій моральний комфорт. Вам необхідно трохи перезавантажитися. Інакше скоро ви почнете злитися і зриватися на оточуючих.

Більше гороскопів на кожен день для всіх знаків Зодіаку:

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.