RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 19 вересня: Діви опиняться в центрі уваги, а Львів чекають доленосні зустрічі

У цей період багато хто може відчути себе легковажним. Хочете знати, що вас чекає 19 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, чий шлях зміниться, кому потрібно бути обережніше в коханні, а хто буде вести себе нав'язливо.

Овен

Ваш шлях може різко змінитися. Подумайте, в який бік ви хотіли б спрямувати свої зусилля? Яка проблема сильніше за інші не дає вам спокою? Розберіться з нею, саме це є ключем до подальших завдань.

Телець

Обережніше на любовному фронті, в вересні ваші таємні і явні пасії можуть активізуватися. Не дивуйтеся підвищеній увазі, але і не втрачайте контроль. Пам'ятайте - все має свої наслідки. Ваші почуття повинні пройти перевірку розумом.

Близнюки

Близнюки будуть веселими, легковажними і імпульсивними. Це може як розважити оточуючих, так і відштовхнути. Варто бути обережними у прояві своїх емоцій, люди не завжди знаходяться з вами на одній хвилі. Не потрібно нав'язувати свій настрій.

Рак

Постарайтеся просто розслабитися. Не звалювайте на себе занадто багато клопоту, він може і почекати. Порадуйте себе якоюсь покупкою, вона добре і довго вам послужить. Також не варто відкладати планування довгоочікуваного відпустки.

Лев

Левам день готує по-справжньому доленосні зустрічі. Але потрібно вчасно помітити свій момент, щоб зловити його за хвіст. Ймовірно початок нових відносин. Або навіть інтрижки на роботі. Не забувайте думати головою, щоб не заробити неприємності.

Діва

У вас є шанс опинитися в центрі уваги. Якщо ви давно хотіли вийти на публіку - дійте! Зараз вашу ініціативу оцінять на всі 100. Не зайвим буде спробувати втілити давно задумані ідеї. Удача на вашому боці. Але стережіться заздрісників.

Терези

Якщо ви чітко сформулюєте, чого хочете досягти в цей день, у вас все вийде. Але пам'ятайте, що деталі дуже важливі. Продумайте якомога точнішу картину того, що відбувається, тоді вам буде простіше зрозуміти, в якій послідовності діяти.

Скорпіон

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємну пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Стрілець

Вас чекає неприємне відкриття, але ви зможете поставитися до нього філософськи, як до нового досвіду і корисного уроку. Зберігайте життєрадісність, це допоможе подолати нові перешкоди. Приділіть час сім'ї, це буде приємно і корисно.

Козеріг

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидіть на місці.

Водолій

Гарний час для початку нових справ. Також варто урізноманітнити свій побут і роботу. Змініть ритм життя, переставте робочий стіл, змініть свій маршрут до офісу. Зробіть максимальну кількість невеликих незвичних справ. Це допоможе розвеселитися.

Риби

Ваша увага зараз схожа на повітряну кульку - як тільки ви відпускаєте мотузочку, її відносить поривом вітру. Зосередьтеся, інакше пізніше доведеться розгрібати цілу купу випадкових і дурних помилок.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити