RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 26 вересня: Терезів потягне на експерименти, а Водоліїв чекають новини

У цей день важливо стежити за своїми словами і діями. Хочете знати, що вас чекає 26 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають романтичні пригоди, а кому доведеться все робити самостійно.

Овен

Вірогідні помилки в розрахунках. Продумуйте все робочі справи двічі, щоб потім не довелося нічого переробляти. Розберіться з потоком завдань, тоді зможете швидко все закінчити і нарешті відволіктися від нудної рутинної роботи.

Телець

Ви покажете хороший результат у справі, якою зараз займаєтеся. Це може викликати заздрість у багатьох людей, тому варто бути обережними. Але не звинувачуйте людей за їхні емоції, вони просто поки не отримали те, що вже маєте ви.

Близнюки

Можете нарешті приступити до реалізації свого давнього масштабного плану. Зараз у вас є час, щоб все продумати і реалізувати максимально чітко. Не бійтеся пробувати щось нове і здійснювати рішучі кроки. Скоро вас чекає успіх.

Рак

Це гарний час для романтичного побачення. Якщо ви чекаєте від своєї другої половинки якихось емоцій, спровокує їх. Але дійте акуратно. Ваша чарівність і вміння створити свято допоможе заручитися підтримкою об'єкту вашої симпатії.

Лев

Для представників цього знака настає період, коли ви почнете бачити перед собою нові горизонти і перспективи. Ймовірно, вам запропонують підвищення, або ж ви самі вирішите зайнятися якимось новим цікавим проектом.

Діва

Це гарний час для досягнення якихось цілей. Але пам'ятайте, що потрібно ставити перед собою реальні завдання. Повітряні замки підкорити не вийде, тому не варто тішити себе помилковими надіями. Зосередьтеся на простих речах.

Терези

Терези в цей період будуть схильні до експериментів. Ваші нові ідеї будуть здаватися вам геніальними, але краще все ж порадитися з близькими людьми. Не дозволяйте собі працювати занадто багато, здоровий відпочинок вам необхідний.

Скорпіон

Зараз в повному обсязі події виправдовують ваші очікування. Не варто чекати від оточуючих якихось важливих вчинків, робіть все самі. Тільки ваша мудрість може допомогти подолати нові труднощі. Не кидайтеся у вир, інакше можете в ньому загубитися.

Стрілець

Стрільці можуть розчаруватися в своїх силах, так як звалять на себе більше задач, ніж зможуть одночасно завершити. Це сильно вплине на ваш емоційний стан, тому не варто себе перевантажувати. Постарайтеся абстрагуватися від роботи.

Козеріг

Вам доведеться зайнятися чиїмись складними відносинами. Люди будуть чекати від вас емоційної підтримки і допомоги, відмовляти їм зараз не можна. Подивіться на ситуацію зі сторони і дайте їй тверезу оцінку. Емоціями краще не керуватися.

Водолій

День, наповнений несподіванками. Новини будуть вас лякати, бентежити, змушувати нервувати і вибивати з колії. Але зміни будуть настільки ж яскравими, як і лякаючими. Не бійтеся дивитися вперед, не за горами дуже цікавий період життя.

Риби

Для представників цього знака день буде непростим, але дуже приємним. Ви зможете набагато легше вирішувати звичайні проблеми, справи будуть даватися вам простіше. Ваша чарівність допоможе справити потрібне враження на керівництво.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.