RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 4 грудня: Левів чекають зміни в особистому житті, а Стрільці будуть долати перешкоди

Хочете знати, що на вас чекає 4 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають невдачі, а хто зустрінеться із заздрісниками.

Овен

Уявіть, що перед вами на шальках терезів знаходяться ваші нинішні завдання. Яка сторона переважує? Зробіть вибір і вирішіть, якими справами потрібно зайнятися в першу чергу. А то так і будете хапатися за все відразу.

Телець

Після недавнього стресу вам не завадить відпочити. Якщо зможете в цей день вибити собі кілька вільних годин, скористайтеся ними, щоб відновити сили. І не беріть роботу додому.

Близнюки

У вашому оточенні з'явилися заздрісники. Сьогодні вони можуть дати про себе знати. Придивіться до людей, які занадто активно вас хвалять і намагаються всіляко дістати вашу довіру. Будьте обережні на роботі.

Рак

Відкрийте свій розум і душу для нових вражень. Ви можете отримати пропозицію, яка здасться вам абсурдною. Але не варто відразу ж від неї відмовлятися. Обміркуйте всі деталі. І не бійтеся пробувати щось нове.

Лев

У вашому особистому житті намічається серйозний прорив. Якщо ви призначите на сьогодні якусь романтичну зустріч, вона, швидше за все, закінчиться благополучно. Не забувайте про свої манери і дійте впевнено, але акуратно.

Діва

Зачекайте. В цей день вам краще нікуди не поспішати і просто спостерігати за тим, що відбувається. Це не час для активних дій, відкладіть їх на більш зручний період. Зараз постарайтеся уважно розглянути всі деталі ситуації.

Терези

Імовірність того, що в цей день вас буде постійно наздоганяти невезіння, дуже велика. Якщо можете відкласти важливі завдання, зробіть це. Ваш поганий настрій може посилювати і без того сильні негативні хвилі.

Скорпіон

Постарайтеся прислухатися до знаків Всесвіту. Навколо повно підказок, вам просто потрібно дозволити собі їх побачити. Ні в якому разі не намагайтеся лізти в чужі конфлікти і справи. Якщо хочете бути корисними, запитаєте, чи потрібна ваша допомога насправді.

Стрілець

Перешкоди і труднощі почнуться з самого ранку. Ви запросто можете спізнитися на транспорт або порвати взуття. Тому намагайтеся в цей день давати собі запас часу, щоб нікуди не запізнитися в разі невдачі. До вечора ситуація покращиться.

Козеріг

Постарайтеся провести цей день як можна більш продуктивно. Займіться роботою, домашніми справами, прибиранням, покупками. Чим більшу кількість справ ви закінчите, тим приємніше будете себе почувати.

Водолій

Сьогодні потрібно прислухатися до свого внутрішнього голосу. Якщо він говорить вам не звертати уваги на оточуючих і розслабитися - робіть це. Якщо ж він просить вас зайнятися якоюсь справою - теж погоджуйтеся.

Риби

У вашому житті настає період стабільності і спокою. Якщо сьогодні ви зробите щось для свого найближчого майбутнього, це принесе хороші плоди. Не беріться за кілька завдань відразу, це зіб'є вас з пантелику.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.