RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 5 грудня: Тельців захопить азарт, а Рибам доведеться боротися із заздрістю

Хочете знати, що вас чекає 5 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто ризикує втратити багато, а хто влізе в інтриги.

Овен

Не шукайте пригод на свою голову. В цей день вам обов'язково потрібно дотримуватися обережності у всіх справах. І діяти акуратно. Інакше ви ризикуєте втратити більше, ніж заробили.

Телець

Вас може потягнути на азарт. Це може виражатися як в тязі до якихось ігор або спорту, так і в сильному бажанні комусь довести свою правоту. Залиште свою думку при собі, якщо ваш співрозмовник не хоче її чути. Так ви заощадите свої ж нерви.

Близнюки

Якщо вам хочеться зайнятися чимось новим, постарайтеся скласти список справ, які вам цікаві. Почати щось свіже можна прямо сьогодні. Але пам'ятайте, що спочатку потрібно розібратися із запланованими справами.

Рак

Ви можете випадково влізти в інтриги. Вам захочеться влізти в якусь авантюру, або взяти участь в обговоренні якогось секретного плану. У будь-якому випадку, не торкайтеся до речей, які здаються підозрілими. Ваша інтуїція намагається вас вберегти.

Лев

Постарайтеся зайнятися своїм здоров'ям. Якщо відчуєте нездужання, відразу ж вирушайте додому або до лікаря. Не перевантажуйте свій організм. Також потрібно пам'ятати про те, що режим сну і харчування придумали не просто так.

Діва

Шкідливі звички можуть почати вам набридати. Ви можете відчувати, як вони тиснуть на вас, впливають на ваше самопочуття і настрій. Якщо таке відбувається, просто відмовтеся від них. Хоча б на один день. І одразу відчуєте різницю.

Терези

Не бійтеся говорити людям прямо, що ви думаєте і відчуваєте. Далеко не завжди потрібно згладжувати кути і намагатися підбирати м'які слова. Якщо відчуваєте, що хочете висловити свої емоції, робіть це. Звичайно, уникаючи хамства.

Скорпіон

Всього за кілька годин ваш настрій може змінитися. Спочатку ви будете відчувати себе на висоті комфорту і позитиву, а потім раптом зрозумієте, що все навколо вас дратує. Як з цим боротися? Перетерпіти. І з'їсти щось смачне.

Стрілець

Вам необхідний здоровий сон. Дозвольте собі зайву годину повалятися в ліжку за будь-яким приводом. Це позитивно вплине не тільки на ваш настрій, але і на вашу продуктивність. Також ваш організм почне відчувати себе набагато краще.

Козеріг

У вашому оточенні є хтось, хто поводиться як дитина. Цій людині може бути потрібна ваша допомога. Постарайтеся поговорити і з'ясувати, що відбувається. І, якщо побачите якусь нестабільність, запропонуйте своє плече.

Водолій

Переставайте лаяти себе за низьку продуктивність. В кінці року ви відчуваєте занепад сил, це дуже розповсюджене явище. Дозвольте собі видихнути, прийти в себе і налаштуватися на новий рік і нові пригоди.

Риби

Сьогодні вами керуватиме заздрість. Ви можете почати ревнувати свого партнера, або злитися через чиїсь успіхи. Постарайтеся відігнати від себе подібні думки. Якщо не вийшло, змусьте ці емоції бути вашим стимулом до розвитку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.