RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Гороскоп на 20 грудня: Діви отримають підказку від Всесвіту, а Козероги повинні зібратися

Хочете знати, що вас чекає 20 грудня? Експерти " Апостроф.Лайм " вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно контролювати свій настрій, а кого чекають знаки уваги.

Овен

У цей день ви можете відчути себе не в своїй тарілці. Звичні речі і справи раптом можуть почати здаватися вам якимись зовсім чужими і неправильними. Проаналізуйте ці думки, в них є частка істини.

Телець

Вас чекає нагадування про якісь нездійснені надії і мрії. Подібні думки можуть занурити вас в неприємний гнітючий стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ пізніше.

Близнюки

Скажімо так, ви занадто зациклені на тому, щоб добре виглядати в очах інших людей. Вас дуже турбує думка оточуючих, це не дає вам розвиватися в повну силу. Думайте про себе і про свої цілі.

Рак

Сьогодні ви можете помітити, що хтось проявляє на вашу адресу явні знаки уваги. Не відштовхуйте цю людину, вона не бажає вам зла. Навіть в тому випадку, якщо увага вам неприємна, не треба діяти грубо.

Лев

День буде непростим, але зате Левам точно буде не нудно. Ви будете гостро відчувати свою потрібність, тому всі завдання будуть даватися вам з азартом та інтересом. Не дозволяйте собі нудьгувати, інакше можете дуже швидко втратити активний настрій.

Діва

У першій половині дня зверніть увагу на знаки Всесвіту. Світ навколо намагається донести до вас якусь важливу думку, вам тільки потрібно її розгледіти. З новими підказками всі подальші дії будуть більш зрозумілими.

Терези

Ваша фантазія веде вас від реальності. Сьогодні ви можете занадто багато вигадувати, не звертаючи уваги на очевидні факти. Не загубіться в світі своїх ілюзій, з нього буде непросто вибратися.

Скорпіон

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидіть на місці.

Стрілець

За вашою спиною починаються якісь розмови. Цікаво, що велика їх частина носить приємний і добрий характер. Люди планують поділитися з вами якоюсь інформацією, яка може бути для вас цікава.

Козеріг

Вам в цей період доведеться зібратися і діяти, всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі піде, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Водолій

Не тисніть на себе, особливо в творчому і робочому плані. Пливіть за течією. У цей день займайтеся тільки тими справами, які запланували. Не намагайтеся звалити на себе занадто багато завдань одночасно.

Риби

Ваш настрій зараз буде сильно відбиватися на вашій продуктивності. Постраюсь зважувати свої слова і вчинки. На емоційній хвилі ви запросто можете наламати дров. І пізніше пошкодувати про це.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.