RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гороскоп на 24 грудня: Терезів чекають перешкоди, а Близнюкам треба відмовитися від шкідливих звичок

Хочете знати, що на вас чекає 24 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна позичати гроші, а хто повинен придивитися до знаків згори.

Овен

Якщо вам хочеться взяти кредит або позичити гроші, подумайте двічі. Зараз такий вчинок може здаватися правильним, але пізніше вам буде непросто розібратися з наслідками. Не забувайте про завтрашній день.

Телець

Вранці вам варто працювати максимально продуктивно. Саме в першій половині дня вам буде простіше всього закінчити всі справи. До вечора постарайтеся звільнити час для чогось більш приємного.

Близнюки

Відмовтеся від шкідливих звичок. Не пийте кави, не дозволяйте собі палити і так далі. Постарайтеся прогулятися по вулиці хоча б 10-15 хвилин. Це підніме вам настрій і поліпшить самопочуття.

Рак

Придивіться до знаків навколо. У простих речах ви зможете знайти цікаві підказки. Також сьогодні вам будуть легко даватися всі домашні завдання, тому ввечері можете зайнятися прибиранням або пранням.

Лев

Нагадування з минулого може застати вас зненацька. Не дозволяйте ностальгії збити вас зі шляху, нехай минуле залишається в минулому. Пам'ятайте, що потрібно берегти свій досвід і не повторювати старих помилок.

Діва

Відпустіть свої негативні емоції. Вранці вони можуть наполегливо вас переслідувати, але в ваших силах від них відмахнутися. Зараз ваш настрій псується тільки через загальний негативний фон. Не піддавайтеся йому.

Терези

На вашому шляху можуть з'явитися несподівані перешкоди. Сприймайте їх, як корисний урок. Також не варто боятися просити про допомогу. Якщо відчуваєте, що не впевнені в якомусь рішенні, порадьтеся.

Скорпіон

Прості речі можуть почати виводити вас із себе. Це може відбуватися через втому. Ви занадто перевантажуєте себе останнім часом. Дайте собі можливість трохи відпочити і перезавантажитися.

Стрілець

Не варто недооцінювати своїх суперників. Навіть якщо вам здається, що ви розумніші і сильніше в 100 разів, уважно стежте за тим, що роблять конкуренти. Вони можуть виявитися хитріше і спритніше.

Козеріг

Круті повороти в вашому житті багато що змінили. Зараз ви дивитеся на світ зовсім не так, як рік тому. Пам'ятайте про це, коли прийде час зробити якийсь вибір. Ваша мудрість допоможе вибрати правильний шлях.

Водолій

Ви відчуваєте себе на вершині емоційного підйому, це прекрасний мотиватор. Постарайтеся зберегти цей стан. Але не дозволяйте собі працювати занадто активно, інакше можете швидко перегоріти.

Риби

Кращі якості вашого знака - працьовитість і вміння реагувати спокійно на найрізноманітніші ситуації. Застосуйте ці особливості в ситуації, яка сьогодні виникне. Не піддавайтеся негативному настрою інших людей.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.