RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 26 грудня: Водоліїв буде діставати нав'язлива людина, а Козегорам доведеться розбиратися з проблемами близьких

Хочете знати, що на вас чекає 26 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає спокійний ритм, а хто зможе досягти всіх цілей.

Овен

Вас чекає плавний і розмірений день. Швидше за все, вам не доведеться ні про що особливо переживати. Використовуйте цей час, щоб розкласти по поличках усі свої плани, думки і завдання. Також можна скласти список.

Телець

Сьогодні ви зможете домогтися всіх поставлених цілей. Але тільки в тому випадку, якщо не будете дозволяти собі лінуватися. Пам'ятайте, що зараз ваш успіх залежить тільки від прикладених зусиль.

Близнюки

Саме час почати підготовку до свят. Зараз вам варто продумати всі деталі і зробити всі необхідні заготовки. Цей процес не тільки підніме вам настрій, але і допоможе позбутися від вантажу великої кількості завдань.

Рак

Вчорашні переживання сьогодні підуть на другий план. Це дозволить вам трохи розслабитися. Якщо хочете і можете, можна сьогодні взагалі нічого не робити. Дозвольте собі полінуватися і просто відпочити.

Лев

В цей день вам не варто починати ніяких переговорів. Ваша мова буде не дуже переконливою, тому краще перенесіть важливі зустрічі на інший час. Також не варто сперечатися з рідними і друзями.

Діва

Зараз вам варто стримувати свої емоційні пориви. Не дозволяйте собі нецензурно виражатися в присутності людей, не кричіть, не влаштовуйте скандалів. Також вас може захлеснути заздрість, боріться з нею.

Терези

Повну гармонію вашого емоційного стану може раптово порушити якась випадкова дрібниця. Особливо це стосується першої половини дня. Намагайтеся тримати спину рівно і не піддаватися негативним хвилям.

Скорпіон

В цей день вам не варто влазити в чужі справи. Якщо вам здається, що ви можете допомогти, краще спочатку запитайте, чи потрібна людині ваша допомога. Не варто занадто активно намагатися вирішити чиїсь проблеми.

Стрілець

Ймовірна зустріч з кимось, кого пов'язує з вами суперечливе минуле. Оцініть ситуацію і не дозволяйте емоціям взяти верх над розумом. Пам'ятайте, що ви вже давно не та людина, якою були колись.

Козеріг

На ваші плечі може обрушитися проблема когось із ваших близьких. До вечора це може викликати сильну емоційну втому. Щоб відчувати себе краще, не приймайте ситуацію занадто близько до серця.

Водолій

Вас може здивувати якийсь дзвінок або чийсь візит. Також вас може почати діставати нав'язливий людина. Щоб позбутися від подразника, просто скажіть прямо, що вам неприємна така увага. Але не хаміть.

Риби

Вас чекають непередбачені труднощі, але панікувати і кидати все розпочате вам категорично не можна. Візьміть себе в руки і зробіть рішучий крок. Це послужить для вас хорошим уроком на майбутнє.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.