RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 23 січня: Водолії придумають собі труднощі, а Рибам не можна шукати пригоди

Хочете знати, що на вас чекає 23 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно побути спостерігачем, а хто повинен говорити те, що думає.

Овен

Вам необхідний здоровий сон. Дозвольте собі зайву годину повалятися в ліжку під будь-яким приводом. Це позитивно вплине не тільки на ваш настрій, але і на вашу продуктивність. Також ваш організм почне відчувати себе набагато краще.

Телець

Не порівнюйте себе з іншими. Так, напевно хтось справляється з чимось краще або робить щось, що у вас поки не виходить. Але в зворотну сторону все працює точно так же - ви багато в чому набагато сильніше і успішніше багатьох інших.

Близнюки

Переставайте лаяти себе за низьку продуктивність. Зараз ви відчуваєте занепад сил, це дуже розповсюджене явище. Дозвольте собі видихнути, прийти в себе і налаштуватися на нові пригоди.

Рак

Поспостерігайте за обстановкою навколо вас. Дозвольте подіям просто йти своєю чергою і подивіться, що буде відбуватися. Так вам буде легше зрозуміти, як потрібно поступати далі.

Лев

Не бійтеся говорити людям прямо, що ви думаєте і відчуваєте. Далеко не завжди потрібно згладжувати кути і намагатися підбирати м'які слова. Якщо відчуваєте, що хочете висловити свої емоції, робіть це. Звичайно, уникаючи хамства.

Діва

Вам здається, що люди навколо не цінують вашої турботи, уваги і спроб допомогти. Насправді, ви просто не бачите повної картини. Не намагайтеся залізти комусь у голову.

Терези

Постарайтеся зайнятися своїм здоров'ям. Якщо відчуєте нездужання, відразу ж вирушайте додому або до лікаря. Не перевантажуйте свій організм. Також потрібно пам'ятати про те, що режим сну і харчування придумали не просто так.

Скорпіон

У вашому оточенні з'явиться людина, яка може стати для вас хорошим другом. Не бійтеся відкритися і поділитися чимось щирим. Якщо зможете знайти спільну мову, отримаєте надійну підтримку і опору.

Стрілець

Якщо вам хочеться зайнятися чимось новим, постарайтеся скласти список справ, які вам цікаві. Почати щось свіже можна прямо сьогодні. Але пам'ятайте, що спочатку потрібно розібратися з запланованими справами.

Козеріг

Побережіть свої нервові клітини. Якщо вас буде дратувати хтось або щось, просто відійдіть убік. Не сперечайтеся з дурнями, їм ви все одно нічого не доведете, а собі настрій зіпсуєте.

Водолій

У цей день ви можете зіткнутися з несподіваними труднощами. Велика частина проблем у вашій голові буде з'являтися через вашу власну впертість. Прислухайтеся до оточуючих, вони намагаються донести до вас важливу інформацію.

Риби

Не шукайте пригод на свою голову. В цей день вам обов'язково потрібно дотримуватися обережності у всіх справах. І діяти акуратно. Інакше ви ризикуєте втратити більше, ніж заробили.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.