RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 27 січня: Близнюкам не доведеться нудьгувати, а Риби можуть влізти в серйозний конфлікт

Хочете знати, що вас чекає 27 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зануриться в свої переживання, а кому буде легко спілкуватися з людьми.

Овен

Овни можуть дуже глобально зануритися у власні емоції і переживання. Цей період буде сприятливим для того, щоб розкласти всередині себе все по поличках. Але будьте уважні, ви можете почати закриватися від людей.

Телець

Ви терплячі, але втрачаєте над собою контроль. Будь-які питання, що стосуються романтичних відносин, будуть збивати вас з пантелику і змушувати злитися. Постарайтеся просто уникати раптових сплесків емоцій, щоб ні на кого не зірватися.

Близнюки

Нудьгувати Близнюкам точно не доведеться. День буде наповнений різними сюрпризами і враженнями, тому вам буде ніколи думати про рутину. Дозвольте собі віддатися вихору приємних емоцій і просто насолодитеся цим днем.

Рак

Вам буде легко спілкуватися з людьми, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе балансувати і знаходити правильні рішення у всіх виникаючих ситуаціях. Не забувайте посміхатися.

Лев

День для Львів буде наповнений засмученнями і розчаруваннями. Вас можуть підвести ті, на кого ви особливо розраховуєте, роботи може виявитися більше, ніж планувалося, навіть погода може застати вас зненацька. Дійте обережно.

Діва

Вам доведеться відмовитися від якихось цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Це буде не надто приємно, але зате ви не залишите на собі вантажу зобов'язань. Не лінуйтеся, це піде вам на користь.

Терези

Угоди, призначені на цей день, швидше за все завершаться в вашу користь. А ось вдома вас чекають недомовки. Не дивуйтеся, якщо виявиться, що ваші близькі щось від вас приховують.

Скорпіон

Ви будете почувати себе як на голках. Скорпіони знайдуть мільйон приводів для занепокоєння. Кумедно те, що практично жоден з них не буде реальним. Не вигадуйте собі проблеми, це ніяк не допоможе вам розібратися зі справами.

Стрілець

Ви можете пережити сильне романтичне потрясіння, воно надихне вас на вчинки і яскраві звершення. Стрільцям навіть може захотітися кардинально змінити імідж. Дійте. Зараз зміни будуть служити для вас джерелом сили.

Козеріг

Зараз вам буде комфортно тільки в компанії якоїсь одної людини, інші будуть заважати і дратувати, навіть щиро бажаючи допомогти. Захистіть себе від зайвого спілкування, щоб нікого не образити.

Водолій

Проявляйте ініціативу, дійте за своїм планом. Навколишні хочуть вам допомогти, але не зовсім розуміють, що саме від них вимагається. Або поясніть себе, або робіть все самостійно.

Риби

Риби запросто можуть вляпатися в серйозний конфлікт. Зараз буквально з усіх боків у вас будуть летіти найрізноманітніші провокації, постарайтеся не піддаватися. Якщо ж сварка все-таки відбудеться, тримайте себе в руках, інакше буде сильний скандал.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.