RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 29 лютого: у Козерогів все буде виходити легко, а ось у Риб справи можуть піти не за планом

Хочете знати, що вас чекає 29 лютого? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде легко виходити з себе, а кому не можна виплескувати енергію на людей.

Овен

Емоційний фон буде нестабільним, будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся не заводитися і оцінювати те, що відбувається тверезо. Також не варто уникати зустрічей з приємними для вас людьми, це допоможе вирівняти настрій.

Телець

Ви будете багато роздумувати про минуле. З одного боку, це допоможе вам проаналізувати свої помилки. З іншого, не варто занурюватися в спогади занадто глибоко, так як це може позначитися на вашому емоційному рівновазі. Живіть сьогоднішнім днем.

Близнюки

Вам потрібно бути обережним. Зараз ризик буде неправильним рішенням, краще продумувати кожен крок. Порадьтеся з кимось більш досвідченим перед прийняттям будь-яких важливих рішень.

Рак

День може принести чимало невдач. Зараз не найкращий час для нових починань, краще займіться справами, які вже заплановані і не закінчені. Сфокусуйте свою увагу на домашніх турботах і повсякденних обов'язках. Не ризикуйте.

Лев

Ви імпульсивні і дратівливі. Тому не варто вихлюпувати свою енергію на людей. Також потрібно проаналізувати свою поведінку, можливо, ви зараз когось засмучуєте. Пам'ятайте, що люди навколо теж мають право на свою точку зору.

Діва

Конфлікти будуть чекати вас на кожному розі. Важкі вібрації буквально атакують з усіх боків, тому може здатися, що все валиться з рук. Але не панікуйте, ваше емоційну рівновагу повністю в ваших руках.

Терези

Не виключені приємні сюрпризи. Також ви можете сміливо братися за справи, які давно запланували. Якщо будете аналізувати все, що відбувається і не робити поспішних висновків, досягнете успіху. Також ви зможете подолати багато перешкод.

Скорпіон

Не упускайте з виду нові корисні знайомства. Зараз у вас є шанс опинитися в центрі вдалого проекту. Також можна спробувати домогтися підвищення або надбавки до зарплати. Будинки варто поводитися стримано і дружелюбно, навіть коли настрій скаче.

Стрілець

Постарайтеся завершити максимальну кількість неприємних або нудних справ, в цей період ви зможете зробити це з легкістю. Це плідний час, використовуйте його для планування і реалізації в робочому середовищі.

Козеріг

Ви впораєтеся відразу з декількома завданнями, які раніше запланували. Козероги і самі будуть здивовані тому, як швидко все вийде. У дуже короткий термін ви успішно розберетеся з великою кількістю завдань. Можливо, в цьому вам допоможе хтось із знайомих жінок.

Водолій

Фінансові труднощі вас не відпускають. І найнеприємніше те, що тільки ви можете з ними впоратися, зараз вам ніхто не допоможе. Розберіть все по поличках, тоді зможете знайти спосіб обернути ситуацію на свою користь.

Риби

Все може йти не зовсім за вашим планом, але оточуючі готові прийти на допомогу, тому не засмучуйтеся. І не будьте занадто суворими до себе, ви все зможете, просто це вийде не відразу. Не вимагайте від себе досягнення всіх цілей прямо зараз і сьогодні.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.