RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 березня: Раки зможуть зачарувати кого завгодно, а Водоліям можуть запропонувати прибуткову роботу

Хочете знати, що вас чекає 14 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно звернути увагу на відносини в сім'ї, а хто зможе зміцнити позицію лідера.

Овен

Домашнє вогнище нарешті стане саме таким, яким вам хочеться його бачити. Але тільки якщо ви самі прикладете певні зусилля. Пам'ятайте, ми маємо тільки те, що самі побудували, особливо у відносинах між людьми.

Телець

Ваш творчий потенціал зростає, але не варто забувати про звичні справи і важливі завдання. Постарайтеся захоплюватися новими заняттями без шкоди основного ритму. Не варто також занадто активно рватися вперед, всьому свій час.

Близнюки

Ви можете зміцнити свою позицію лідера, якщо будете діяти активно і рішуче. Але не варто чіплятися тільки за свою впевненість, спирайтеся на підрахунки і факти. Якщо відчуваєте, що втрачаєте авторитет, поговоріть з оточуючими по душам.

Рак

У першій половині дня будуть переважати романтичні вібрації, вам буде легко зачарувати кого завгодно. Далі почнеться сприятливий період для робочих звершень, постарайтеся закінчити якомога більше важливих справ. І обов'язково висипайтеся.

Лев

Існує небезпека втратити роботу. Також можливі великі неприємності в особистій сфері. Проблем можна буде уникнути, якщо будете максимально ретельно продумувати свої дії. Також дуже важливо концентруватися на хорошому.

Діва

Нові знання будуть радувати вас сильніше, ніж зазвичай. Почніть читати нову книгу або захопіться новим заняттям. Також варто врегулювати режим сну, зараз ви напевно відчуваєте недосипання. Хороший період для нових ідей і планів.

Терези

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не потрапити у пастку. Задумайтесь, чи немає справ, які давно пора привести в порядок?

Скорпіон

Ви можете програти в важливій для вас справі. Поділіться своїми переживаннями і планами з близькими, це допоможе уникнути провалу. Підтримка улюблених людей зараз буде творити справжні чудеса. Ваша близька людина стане для вас справжньою опорою.

Стрілець

Ви можете легко домогтися фінансового успіху. Ймовірний навіть шанс раптово розбагатіти, але не втрачайте голову. Всі кроки на фінансовому полі слід ретельно обмірковувати. І не забувайте про повсякденні турботи, інакше вони почнуть накопичуватися.

Козеріг

Ви зможете швидко домогтися значних успіхів. Нові проекти, заплановані презентації або навіть прояв раптової ініціативи - все це буде гідно оцінене вашим керівництвом. Не бійтеся здатися занадто розумним.

Водолій

Вам можуть запропонувати прибуткову роботу, але не поспішайте погоджуватися. Якщо умови праці вас не влаштують, відстоюйте свою позицію. Не дозволяйте нікому вас використовувати. Якщо хочете домогтися більшого, дійте активніше.

Риби

Жінки цього знака виявляться у центрі уваги протилежної статі. Всі чоловічі погляди будуть прикуті до вас. Чоловіки ж в цей день повинні бути обережні в робочих і матеріальних справах, ваше фінансове становище може постраждати.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.