RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Повний місяць 2 жовтня: астрологи розповіли, що потрібно, а що не можна робити

Повний місяць у п'ятницю, 2 жовтня, буде відбуватися в зодіакальному знаку Овна. Астрологи попереджають, що в цей час краще не починати нові справи - краще присвятити його ревізії своїх планів, знань і джерел.

Поради від укладачів гороскопів опубліковано на сайті "Слово і Фраза".

Що потрібно зробити в Повний місяць

Місячний Овен принесе піднесений настрій, який можна використовувати для творчої діяльності, вирішення відкладених нагальних питань. Важливо звернути увагу на позитивні аспекти життя, щоб виявити оптимальні рішення.

В цей час бажано поміркувати про життя, приборкавши свою імпульсивність і квапливість. Можна спланувати майбутнє, намітивши справи, яких раніше уникали. Складання списку наміченого не буде зайвим.

Вплив Повного місяця в Овні пробуджує інтуїцію і внутрішню мудрість, важливо прислухатися до них, щоб провести день в спокої.

В повню 2 жовтня краще не приймати нічого близько до серця, налаштуватися на позитивне мислення.

Чого потрібно уникати під час повного місяця

В Повний місяць потрібно бути дуже пильними: не приймати спонтанних рішень і не зустрічатися з малознайомими людьми - в цей час можлива поява в житті провокаторів, авантюристів і енергетичних вампірів.

Астрологи радять не сприяти розвитку туги і роздратування гучною музикою, алкоголем, конфліктами. Не слід впадати в зневіру, зберігаючи рівний внутрішній настрій.

Не слід провокувати конфлікти, вести себе грубо і зарозуміло щодо оточуючих. Повний місяць у Овні - час великого емоційного перезавантаження, тому можуть викликати роздратування відносини з близькими, колегами. Вимкніть телефон і трохи заземліться.

Не бажано починати нові справи, оскільки неможливо передбачити чим вони закінчаться. Повний місяць в Овні буде накладати негативний потенціал на всі події - зміняться правила і порядки, імпульсивна поведінка тільки знесилить, а весь негатив повернеться сторицею.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи стверджують, що на початку жовтня у деяких знаків Зодіаку відбудуться кардинальні зміни в особистому житті.