RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Буде не весело: названо три найнудніших знака Зодіаку у чоловіків

Після того, як астрологи назвали п'ять найбільш схильних закохуватися знаків Зодіаку серед чоловіків, вони розповіли хто з них найспокійніші і навіть можуть здатися нудними.

Про це пише "Слова і фрази".

Tілець

Представники цього знака дуже цінують стабільність і передбачуваність. Вони справжні адепти сталості і традицій. Зміни турбують їх і вибивають грунт з-під ніг. Tілець - неймовірно працьовитий і послідовний хлопець. Він серйозний і практичний, що є плюсом для відносин. З ним може бути добре тій дівчині, яка не прагне до пригод, а цінує відданість і надійність.

Діва

З чоловіками цього знака Зодіаку нелегко ужитися, вони строгі, серйозні і неймовірно "правильні" люди і схильні пред'являти завищені вимоги, як до себе, так і близьким. Діві чужі пориви і безумства, не дозволить він їх і своїй другій половинці. Крім того, вони маніакальні прихильники чистоти і порядку, що теж може створити проблеми у відносинах. Разом з тим, такі чоловіки дбайливі і вміють забезпечити сім'ю.

Kозеріг

Козеріг ще в дитинстві вибирає певний образ і манеру поведінки, яку змінює лише в найкритичніших ситуаціях. Такий чоловік живе за графіком, їсть тільки звичну їжу і ходить по знайомим закладам, замовляючи одне і те саме. У коханій дівчині він також шукає постійності і серйозності. Він не схильний до жартів і легковажності, і якщо ви не можете жити без деякої частки авантюризму - чоловік-Козеріг не для вас. Однак він може зробити щасливою дівчину, якій потрібна стабільність і надійність.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, під якими народжуються спритні маніпулятори, з ними краще бути обережними, щоб не стати їх жертвами.