RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Мессінг вважав три знака Зодіаку "містичними" - 2021 рік може зламати їх, але є шанс врятуватися

Відомий провісник Вольф Мессінг, який передбачив, що чекає на світ у 2021 році, виділяв три знака Зодіаку - Терези, Овен, Водолій. 2021 рік може стати непростим для них.

Про це пишуть "Цікаві факти" і om1 .

Терези

Мессінг вважав, що в цих людях ведуть боротьбу егоїзм і любов, прагнення до рівності і власного лідерства. Провісник говорив, що Терези, стаючи жертвою себелюбства можуть заподіяти зло іншим і бути дуже холоднокровними.

В 2021 році Терезам краще змінити схему поведінки як у фінансовій сфері, так і в стосунках. Навколишні чекають реальних дій. Складні ситуації, де перемога залежить від швидкості, найчастіше будуть закінчуватися провалом. А ось там, де потрібно проявити посидючість - чекає успіх. Завдяки здатності адаптуватися, в кар'єрі представники знака будуть успішні. А ось в особистому житті не виключені труднощі. Зірки радять не чинити опір змінам.

Овен

Мессінг захоплювався гарячим темпераментом Овнів. Однак, ці люди рідко показують своє справжнє обличчя. Вони немов постійно грають роль і не знімають маску. Овни володіють неймовірною енергією і здатністю заражати своєю силою оточуючих.

Рік Бика стане для представників знака неймовірно успішним. У них є всі шанси, щоб втілити заповітну мрію. У цьому в нагоді стане допомога надійного партнера. Однак рік не буде рівним - як в особистому житті, так і в роботі можуть виникнути несподівані ситуації, особливо ймовірно це на початку року. Щоб подолати труднощі Овну важливо діяти обдумано. Сімейні пари зміцнять стосунки, а на одиноких очікує бурхливий роман.

Водолій

Мессінг вважав Водоліїв найзагадковішим знаком, їх бачення світу сильно відрізняється від сприйняття інших людей. Саме вони здатні змінити звичний хід речей, перевернути світ з ніг на голову.

Відносини Водолія з господарем року білим металевим Биком складаються непросто, тому й рік може виявитися суперечливим. Необхідно знаходити баланс, уникнути проблем не вийде, їх потрібно вирішувати. Стане в нагоді вміння швидко пристосовуватися до нових ситуацій і шукати нестандартні шляхи. Зірки радять уникати спонтанних покупок. У Водоліїв може статися переоцінка цінностей. Самотніх представників знака влітку може чекати доленосна зустріч.

Раніше "Апостроф" розповідав, що на думку астрологів найдобрішими і чуйними знаками Зодіаку є Лев, Риби, Тілець і Стрілець. Рік Бика буде для них хорошим періодом для відносин з близькими і колегами, а також може бути успішним в бізнесі і просто відпочинку.