RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Коли в рік Бика найкраще влаштувати собі відпочинок: астрологи дали поради всім знакам Зодіаку

Багато хто любить подорожувати, а 2021 рік стане багатим на поїздки і планування відпочинку за кордоном і в межах рідної країни.

Про це повідомляє видання "Новое время".

Овен

Кращий час для поїздок всередині країни - лютий. У травні краще вибратися за межі країни. Це допоможе підтягнути знання мови і отримати яскраві емоції. Не забудьте відпочити в першій половині літа. Але від поїздок краще утриматися в листопаді.

Телець

Поїхати на відпочинок можна в січні, щоб в лютому повернутися та грунтовно взятися за роботу. Також для подорожей підійде травень, липень і серпень. Сприятливо вплине на вас культурний туризм з оглядом визначних пам'яток і поглибленням в історію.

Близнюки

Несприятливий період для поїздок - зима. У вас може не бути сил і часу для планування подорожей на початку року. Але вже в квітні ви зможете розраховувати на відпочинок біля моря. Також добре поїхати кудись в серпні. Можна обрати і грудень.

Рак

Для вас рік обіцяє бути активним і насиченим. Довга відпустка можлива в середині весни. Майбутню подорож також добре планувати в травні. Здійснити її можна буде в серпні. Кращий час для поїздки з родиною - листопад.

Лев

Уже можна починати планувати відпустку на квітень. У цей час вам підійде активний відпочинок і нові місця. Ідеально буде відпочити в невеликій подорожі на початку травня. Тривалу відпустку плануйте на кінець серпня.

Діва

Для вас підійде активний відпочинок. Ви можете вибрати лижі або сноуборд взимку. Можлива подорож в березні. А влітку приділіть увагу відпочинку за кордоном.

Терези

Перші місяці року краще зайнятися роботою і саморозвитком. Невелику паузу можна взяти в березні. У відпустку ідеально відправитися в серпні.

Скорпіон

Початок року краще провести вдома. Подорожі можна почати в квітні. Відпустку плануйте на серпень. Невеликі поїздки можливі в листопаді.

Стрілець

Астрологи рекомендують частіше відпочивати у 2021 році. Розслабиться можна вже взимку. Варто відправиться у відпустку до моря. Вдалим періодом для подорожей стане квітень, липень і листопад.

Козеріг

Краще поїхати у відпустку після квітня. Ви зможете відпочити і набратися сил навіть за кілька днів за містом. На курорт виїжджайте в жовтні.

Водолій

Вдалі подорожі пройдуть в липні. В цей час на вас чекають яскраві емоції та враження. Інші місяці краще присвятити роботі, навчанню та розвитку.

Риби

Ваша відпустка може випасти на середину липня. Ви встигнете її спланувати. До цього часу вирушайте в невеликі подорожі в межах країни. Відпочити варто в грудні.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп на 2021 рік для представників трьох знаків Зодіаку, які легко дратуються через дрібниці і дуже емоційні.