RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Перше лютого переверне життя чотирьох знаків Зодіаку - на них чекає казковий успіх

Раніше астрологи розповіли, кому в лютому пощастить у коханні, тепер же вони назвали чотири знаки Зодіаку, які вже 1 лютого виявляться улюбленцями фортуни.

Про це пише Аstro Zodiac.

Діва

День буде сприятливим як в професійній сфері, так і в особистому житті. Головне не давати нікому збити себе зі шляху і критично ставитися до будь-яких порад. День дасть Дівам шанс зав'язати нове знайомство, яке може мати романтичне продовження. Крім того буде можливість помиритися з тими, з ким ви були в сварці, і дати новий початок старим любовним історіям.

Рак

День буде спокійним і приємним. Гарний час для наведення порядку в справах і спілкування з тими, з ким давно не бачилися. Друга половина дня може принести нові завдання, за вирішення яких представники знака візьмуться дуже охоче. Тих, хто схильний до творчої діяльності, напевно відвідає натхнення.

Риби

Риби отримають чудову можливість заявити про себе, що призведе до отримання привабливої пропозиції. Можлива зустріч із однодумцями або покровителями. Хороший день для укладання угод, вони будуть успішними. У другій половині дня, можливо, вашої допомоги потребуватиме хтось із близьких.

Тілець

Ранок буде набільш плідною частиною цього дня. Для завдань, які раніше не вдавалося вирішити, в цей день знайдеться рішення. Несподівано вас підтримають люди, від яких ви не очікували подібного Другу половину дня краще присвятити відпочинку. У цей час не варто займатися чимось виснажливим і складним, а також спілкуватися з людьми, до яких важко знайти підхід.

Раніше "Апостроф" розповідав, хто з знаків Зодіаку буде найбільш успішним в лютому в фінансових питаннях.