RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Магічне" 2 лютого переверне життя трьох знаків Зодіаку - мрії стануть реальністю

Магічна дата, яка містить дві двійки - 02.02, принесе зміни в життя трьох знаків Зодіаку, одного з яких великий віщун минулого століття Вольф Мессінг вважав найрозумнішим.

Про це пише Supercook.

Козеріг

2 лютого стане для Козерога днем змін. Астрологи радять бути пильними і не слухати нічиїх порад, так як таємний недоброзичливець як і раніше намагається нашкодити. Обійти пастки допоможе гнучкість і витримка. З обережністю слід ставитися до будь-яких колективних дій.

Водолій

День краще присвятити відпочинку і набуттю нових джерел енергії. Уникайте переїдання і зловживання алкоголем. Якщо є можливість, астрологи радять відвідати храм. Не рекомендується займатися побутовими проблемами: робити ремонт, упорядковувати квартиру, садити рослини. Сни можуть бути пророчими.

Діва

2 лютого може дати старт великих змін в житті. Не рекомендується покладатися на чужу думку, вона може бути помилковою. Рішення важливо приймати самостійно. У другій половині дня існує ймовірність конфліктної ситуації в сім'ї. Варто бути уважними і великодушними до близьких людей.

Раніше "Апостроф" розповідав, в житті яких знаків Зодіаку в лютому настане "біла смуга".