RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку чекає вдалий день - вирішать всі справи і втілять навіть найбожевільніші ідеї

Астрологи, які раніше дали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на березень, склали гороскоп на п'ятницю, 5 лютого, і назвали чотири щасливчики дня.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Телець

Зірки радять Тельцям бути сьогодні активними і цілеспрямованими - так ви зможете домогтися гарних результатів. Головне - вибирайте посильні для вас завдання. Відносини з родичами можуть скластися не дуже вдало, тож краще буде вирішити всі спірні питання, а не просто зам'яти їх.

Близнюки

Чудовий день, коли Близнюки зможуть втілити в життя всі свої навіть найбожевільніші ідеї. Ви навіть не уявляєте, наскільки ви сильні і витривалі! 5 лютого ви самі зможете в цьому переконаєтеся, а ввечері будете хвалити і радіти за себе.

Рак

Раки зможуть в цей день вирішити питання, на які раніше навіть не зважувалися. День принесе ясність і ви зможете швидко знайти правильне рішення і зрозуміти, куди вам рухатися далі. У другій половині дня обов'язково знайдіть час для масажу, улюбленої косметичної процедури і релаксу - це допоможе вам перепочити і зібратися з думками.

Терези

Сьогодні ви будете здивовані здібностями, якими ви володієте! Ви зможете стільки багато всього зробити, що вже до вечора будете в шоці від своєї продуктивності. Втоми вам допоможе позбутися підтримка коханої людини - похвала і смачна вечеря зроблять свою справу. Ви зможете поліпшите матеріальне становище і будете задоволені собою!

Нагадаємо, астролог Хаял Алекперов склав гороскоп подарунків до Дня святого Валентина, який відзначають 14 лютого.