RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Названо три найбільш розкутих і пристрасних знаки Зодіаку - зводять з розуму одним поглядом

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких притягують до себе увагу, не докладаючи жодних зусиль, і зводять з розуму самою своєю присутністю, магічно діючи на оточуючих.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті thebestvideo.

Скорпіон

Представники цього знаку наділені безліччю талантів, їх супроводжує магія і таємниці. Скорпіонам притаманні такі риси характеру як цілеспрямованість і працелюбність, також вони мають гарну інтуїцію і вроджену харизму. Вони користуються славою найсексуальніших і загадкових особистостей і належать до фатальних знаків. Впевненість в своїх силах, здатність знайти підхід до будь-якої людини і сексуальність, яка виходить від Скорпіонів, робить їх лідерами маніпуляцій. Представники цього знака схильні до містицизму, іноді їх вчинки виглядають як незрозумілий обряд. Скорпіони мають пристрасну натуру, але при цьому зберігають вірність у подружжі.

Стрілець

Представники цього знака вважаються найбільш розкутими. Вони володіють внутрішньої харизмою і потужною життєвою енергією, випромінюють особливе затишне тепло і з ними ніколи не буває нудно, їх легко виикремити з натовпу за променистою усмішкою і чарівністю. Стрільці не тільки привертають увагу, але і здатні перевернути все життя людини, яка буде їм близькою, для неї вони готові будуть піти на будь-які жертви. Представники цього знака жахливо ревниві, хоча при цьому дуже легко змінюють партнерів.

Близнюки

Представників цього знаку вважають щасливчиками, удача й успіх у справах обумовлені особливим даром знаходити друзів. Близнюки обожнюють спілкуватися і бути в центрі уваги, вони користуються популярністю навіть серед малознайомих людей. При цьому представники цього двоїстого знака залишаються закритими навіть для своїх близьких, серед багатьох друзів вони можуть відчути себе одинаками. Тому завоювати любов і відданість Близнюків дуже непросто.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які дарують своїм представникам гарне почуття гумору, дозволяючи їм легко жартувати. Головними жартівниками виявилися Телець, Лев, Водолій і Рак.