RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Як досягти щастя і успіху в рік Бика: поради астрологів для всіх знаків Зодіаку

У ніч на 11 лютого настав Новий рік за східним календарем. Його покровитель, Білий Металевий Бик, вступив в свої права. Астрологи дали поради кожному знаку Зодіаку, як досягти щастя і успіху в 2021 році.

Про це пише Rsute.

Овен

Овни будуть успішними в рік Бика, якщо навчаться стриманості і уникатимуть зайвих витрат. Зірки застерігають від марнотратства.

Лев

Леви відрізняються непомірним гонором і владністю. Урок року - необхідно рахуватися не тільки з собою, а й з іншими. Це допоможе почуватися щасливими.

Стрілець

У житті Стрільця настає час перегляду цілей і планів. Зірки радять знаходити нові пріоритети і завдання.

Тілець

Астрологи радять представникам знака переглянути своє ставлення до кар'єри. Тоді удача буде більш прихильною до них.

Діва

Діва звикла все контролювати, від цього вона перебуває в постійній напрузі. Варто більше покладатися на допомогу близьких і друзів.

Козеріг

Козерогу прийшов час почати шукати нові джерела заробітку. Це допоможе зміцнити матеріальне становище і стати більш задоволеними.

Рак

Щастя чекає на Раків в рік Бика, якщо вони проаналізують свої минулі помилки і винесуть з них уроки. Зірки радять виробити нову тактику поведінки.

Скорпіон

Можливо, це буде не найпростіший рік. Пройти крізь труднощі без втрат допоможе гнучкість. Якщо вдасться проявити її, удача буде з вами.

Риби

Представники знака мрійники, вони живуть, не знімаючи "рожевих окулярів". Щоб уникнути розчарувань в рік Бика, астрологи радять не вплутуватися в небезпечні зв'язки.

Близнюки

Прийшов час роботи над помилками. Варто переглянути свою поведінку, деякі схильності представників знака заводять їх у глухий кут.

Терези

Рік Бика допоможе відкрити нові горизонти у творчості, важливо не чинити опір тому, що буде приходити. Також доведеться переглянути своє ставлення до дітей.

Водолій

Люди нерідко дратують Водолія, проте саме відкритості до ближніх і буде вчити їх цей рік. Освоївши цей урок, представники знака безсумнівно стануть щасливішими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, для яких рік обіцяє бути особливо щасливим.