RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку упіймають птаха щастя за хвіст - буде везти у коханні, а гроші прийдуть в руки

Астрологи, які раніше виділили серед представників гороскопу тих, на кого цієї весни чекає удача, назвали три знаки Зодіаку, для яких п'ятниця, 19 лютого, принесе успіх у фінансах і особистих стосунках.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Скорпіон

Скорпіонів чекає сприятливий для любові день. Забудьте про будь-яких прикрі дрібниці і неприємності, і віддайтеся любові, насолоджуйтеся кожною хвилиною, адже таких миттєвостей не надто багато в житті. Багатьом сьогодні вдасться реалізувати себе в якості миротворця і проявити в повній мірі свої цінні якості: співчуття, відданість і безкорисливе служіння ближньому.

Козеріг

Гороскоп радить Козерогам сьогодні сміливо братися за намічені справи - в цей день угоди, укладені раніше, принесуть солідний дохід. Бажання багатьох Козерогів можуть збутися 19 лютого, але постарайтеся бути організованими і послідовними в своїх діях - тоді ймовірне поліпшення фінансового становища. Якщо є бажання, проведіть вечір цього дня десь поза домом.

Риби

Для Риб будуть дуже вдалими будь-які контакти з близькими родичами у другій половині дня. Девіз дня - любов, спокій і злагода. Навчіться задовольнятися тим, що пропонує вам життя, не вимагаючи нічого більшого, і ви побачите, що ваша думка не залишиться без уваги того, хто для вас є авторитетом. Постарайтеся більше часу провести з коханою людиною, що благотворно позначиться на ваших стосунках - ви зможете зарядити один одного любов'ю і енергією.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи зробили підказку для жінок і визначили любовні секрети чоловіків, які народилися під різними знаками Зодіаку.