RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку можуть зцілювати людей - Мессінг називав їх наділеними особливим даром

Відомий провидець минулого Вольф Мессінг, який попереджав про політичні та економічні проблеми в 2021 році, вважав, що представники п'яти знаків Зодіаку володіють особливими дарами.

Про це пише Rsute.ru.

Рак

Представники знака, на думку провісника, наділені сильною енергетикою. Вони не тільки можуть передбачати події майбутнього, але і здатні "зчитувати" інформацію з інших людей. Мессінг радив Ракам не нехтувати своїм даром, саме він допоможе їм не помилитися з вибором коханої людини.

Діва

Це працьовиті, впевнені в собі особистості. Вони не тікають від труднощів, а долають їх. Вищі сили нагородили Дів хорошим інтелектом і можливістю не замислюючись приймати важливі для майбутнього рішення. Вони можуть "заглядати" в майбутнє і читати думки. Діви часто стають володарями різних нагород.

Терези

Ці люди наділені даром зцілення душ. Вони здатні захищати близьких людей від невдач. При цьому їм самим майже завжди вдається навіть у найскладніших ситуаціях виходити сухими з води. Представники знака приймають оптимальні рішення, вищі сили допомагають Терезам прожити щасливе життя.

Водолій

Водолії наділені здатністю передбачати майбутнє і читати думки. Вони блискавично приймають правильні рішення. Вони впевнені в собі, рідко роблять дурниці і здатні справити враження на оточуючих. Сильно переживають через невдачі, але завжди діють обдумано.

Стрілець

Стрільці мають силу, рішучість і здатність швидко приймати рішення. Здатні бачити майбутнє і наміри людини. Ненавидять брехню і зради. Вони ніколи не втрачають надію і живуть майбутнім, рідко повертаючись в минуле. Стрільці цікаві співрозмовники і не схильні робити необдуманих кроків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, які не піддаються гіпнозу і здатні "зламати мозок" кому завгодно.