RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш таємничих знаків Зодіаку - їх складно зрозуміти і легко вивести з себе

Раніше астрологи розповіли про найбільш розсіяних представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять максимально таємничих знаків Зодіаку.

Про це пише Flytothesky.ru.

Близнюки

Близнюки дуже хаотичні, вони перестрибують з думки на думку і дуже швидко змінюють настрій. Вони ненавидять нудьгу та часто нехтують цілеспрямованістю і послідовністю. Важко передбачити, чого можна чекати від Близнюка в наступну хвилину.

Рак

Настрій Рака дуже мінливий, без видимих причин він може впасти у зневіру, або навпаки, дуже зрадіти. Основною причиною їх підйомів і спадів є сім'я - сенс існування цих людей. Разом з тим, Рак зациклений на втратах минулого. У житті він керується насамперед емоціями.

Скорпіон

Скорпіона зрозуміти нелегко, особливо, якщо сам він цього не хоче. Ці люди досить нервові і скритні, а також схильні маніпулювати оточуючими. Скорпіон не боїться конфліктів і люто відстоює свої погляди і переконання. Ці люди можуть бути нав'язливими і мстивими і завжди до кінця борються за тих, хто їм дорогий.

Водолій

Ці люди таємничі і оточені загадками. Вони не схильні виставляти свої емоції напоказ, через що їх важко розуміти. Крім того, вони обожнюють все нове, що забезпечує їм славу диваків. Вони незалежні і не вважають за потрібне щось комусь пояснювати. Представники знака воліють, щоб оточуючі піднялися до їх рівня, а не вони спускалися до них.

Риби

Риби живуть в світі своїх фантазій і витають у хмарах. Вони вважають за краще виражати себе не словами, а творчістю. Представники знаку можуть здаватися примхливими або навіженими, але це найчастіше викликано їх внутрішнім конфліктом. Риби добрі до всіх, крім самих себе, тому важко точно зрозуміти, що з ними насправді відбувається.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи склали рейтинг найбільш скритних знаків Зодіаку.