RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Небезпечна ретроградність: астрологи попередили про несприятливі періоди в Рік Бика

Протягом 2021 року буде кілька несприятливих астрологічних періодів для нових починань - це дні затемнень і ретроградних планет.

Про це "Апострофу" розповіли Юрій Буянов і Олена Осипенко, астропсихологи, автори щорічного видання "Астрологічний календар для України", а також серії книг з астропсихології.

Вони наголосили, що говорити про небезпечні, фатальні періоди для населення Землі не варто. Дві останні світові війни були початі в відносно сприятливі з точки зору астрології періоди. Світові кризи та війни - продукт людського розуму, а точніше - його відсутність і відбуваються всупереч здоровому глузду.

Однак можна сказати про астрологічно несприятливі періоди для важливих нових починань. Ними вважаються періоди затемнень і ретроградних планет.

У 2021 році такими періодами будуть: 30 січня - 21 лютого - період ретроградності Меркурія; 21 травня - 23 червня - період затемнень і ретроградності Меркурія; 27 вересня - 19 жовтня - період ретроградності Меркурія; 16 листопада - 31 грудня - період затемнень і ретроградності Венери.

"У ці періоди несприятливо укладати шлюбні союзи і святкувати весілля. У будь-який астрологічно несприятливий період можна і потрібно займатися поточними справами і їх завершенням; питаннями ремонту, реконструкції та реорганізації; складати звіти, повертати борги, займатися духовним і особистісним зростанням", - уточнила Олена Осипенко.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": У 2021 році на Україну чекають чотири складних періоди - астрологічний прогноз.