RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Названо чотирьох найбільш занудних чоловіків по знаку Зодіаку - доведуть до сказу будь-кого

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які наділяють чоловіків рідкісною формою занудства.

Про це пише strana-sovetov.

4 місце: Риби

Ці чоловіки зациклені на своєму внутрішньому світі, який часто породжує в їх свідомості бурхливі фантазії. І вони бувають наскільки масштабними, що тягнуть Риб тяжким вантажем на дно. Тому чоловіки цього знаку стають нудотними не в силу своєї нудьги, а дуже навіть навпаки. Їм є про що поговорити і чим поділитися. Правда, вони рідко цікавляться, навіщо це оточуючим. Часто занудство Риб супроводжується ще й ниттям.

3 місце: Раки

Їхній талант понудитися пояснюється підвищеною чутливістю. Планети наділили чоловіків-Раків романтичністю і жіночої ранимістю. Звідси і постійні сумніви, самокопання і з'ясування питань. Є у чоловіків-Раків і ще один привід понудити - песимістичний погляд на життя.

2 місце: Лев

Леви бувають неймовірно нудні. Чоловіки-Леви можуть годинами розповідати про себе коханих, не звертаючи уваги на те, що поруч з ними люди починають позіхати і втрачати інтерес до бесіди, яка планомірно переростає в монолог. Левам просто навіть в голову не приходить, що комусь може бути нудно з таким величним, всезнаючим царем усіх царів.

1 місце: Діви

Часом занудство чоловіків-Дів доводить до сказу навіть найстійкіших і байдужих. Рятує Дев тільки те, що вони в першу чергу вимогливі до себе. У бізнесі і будь-яких домовленостях з ними завжди приємно мати справу. Вони пунктуальні, охайні і відповідальні. І якщо на цьому етапі спілкування з Дівами зупинитися, то можна навіть не помітити, що занудство їхня друга натура.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи розкрили, які три знака Зодіаку не травмують серце зрадою, і до зустрічі з якими точно потрібно прагнути.