RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Виберуть гроші замість любові - чотири жінки за знаком Зодіаку, які підуть до багатого

Астрологи, які раніше розповіли про найкрасивіших представниць гороскопу, назвали знаки Зодіаку, представниці прекрасної статі яких з легкістю проміняють любов на гроші і покинуть свого чоловіка заради багатого залицяльника.

Про це пише видання MixNews.

Телець

Жінки-Тельці мріють про розкішне і багате життя і дуже страждають, коли живуть у бідності і злиднях. Тож вдале заміжжя може допомогти їм вирішити фінансові проблеми. Як тільки ці жінки зустрінуть багатого залицяльника, вони з радістю віддадуть йому свої почуття. Таким жінкам властиво витрачати гроші, а не накопичувати їх, оскільки Тельці не можуть жити без яскравих моментів, походів по ресторанах і подорожей.

Близнюки

Жінки-Близнюки мріють зустріти принца на білому коні і якщо їх мрія збудеться, вони з легкістю зможуть залишити не настільки багатого чоловіка і навіть діточок. Ці жінки впевнені, що вони створені для красивого і розкішного життя. Але доля не завжди прихильна до легковажних жінок - їх змінюють як рукавички, тому вони можуть залишитися самотніми біля розбитого корита.

Скорпіон

Астрологи вважають, що жінки-Скорпіони народжені для розкішного життя. Вони щиро вірять в те, що це чоловік винен в тому, що не може забезпечити їм бажаний достаток. Тому сімейне життя, як відзначають астрологи, не для них. Жадібності таких жінок просто немає меж і вони з легкістю можуть покинути чоловіка, якщо побачать перед собою заможного кавалера.

Водолій

Жінки цього знака, зазвичай, виходять заміж по любові, проте швидко розлучаються з чоловіками, втомившись від їхніх відмовок щодо грошей, дорогого відпочинку і розваг. Жінки-Водолії з легкістю підуть від свого чоловіка, як тільки на горизонті з'явиться багатий залицяльник. Для таких жінок, в першу чергу, важливо, щоб чоловік був щедрим і міг задовольняти їхні запити.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять "фатальних" жінок за знаком Зодіаку, які зводять чоловіків з розуму і підкорюють пристрастю.