RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо п'ять найгірших сусідів за знаком Зодіаку - мучать шумом і лізуть в чуже життя

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу краще за всіх вміє дружити, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, здатних перетворити життя своїх сусідів в кошмар.

Про це пише "Цікава астрологія".

5 місце Лев

Леви звикли домінувати не тільки в родині, а й в колі друзів і навіть сусідів. Якщо вони чимось незадоволені, наприклад, вашим ремонтом, то будуть лаятися щодня, поки він не закінчиться.

4 місце Стрілець

Стрільці дуже запальні і емоційні, вони навіть розмовляють так голосно, що чути всім сусідам. А якщо він почав сварку з членами сім'ї, то про це має знати вся вулиця. Прохання поводитися тихіше він просто ігнорує.

3 місце Рак

Раки дуже цінують тишу і спокій і навіть найменший шум виводить їх з себя. Якщо у вас цілий день плаче маленька дитина, не розраховуйте на те, що він увійде в ваше становище і не стане влаштовувати скандалу. Рак буде вимагати, щоб ви негайно вжили заходів.

2 місце Близнюки

З Близнюками зворотна ситуація - якщо ви цінуєте тишу, то життя поруч з ним стане для вас випробуванням. Представники знака обожнюють влаштовувати гучні посиденьки з друзями під запальну музику, забуваючи про час і комфорт сусідів.

1 місце Козеріг

У літніх Козерогів з'являється тяга до накопичення непотрібних речей. Вони несуть додому все, що здасться їм цікавим і придатним для господарства. Сусіди побоюються, що через скупчення мотлоху в квартирі, по під'їзду можуть поширитися миші і таргани.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найгірших чоловіків за знаком Зодіаку.