RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

День зважених рішень: три знаки Зодіаку отримають нагороду за великодушність

Астрологи склали гороскоп на понеділок, 22 березня - Близнюків і Скорпіонів чекає успіх в роботі, а Овни і Діви зможуть заробити "плюс" в карму, виявивши милосердя і великодушність.

Про це пише видання ТСН.

Овен

Овни в цей день зможуть примиритися з людьми, яких образили напередодні — вони не тримають на вас зла, тож сміливо можете починати покаянну розмову, головне — не забути про слова вибачення.

Телець

Зірки радять пам'ятати: на роботі потрібно займатися роботою і забути про інтриги. Хоча вони існують в будь-якому колективі, вам краще їх ігнорувати — користі від них не буде.

Близнюки

Зірки обіцяють чудовий шанс якнайкраще впоратися з поставленим перед вами завданням і добре зарекомендувати себе перед начальством — намагайтеся його не упустити. Вас чекає успіх!

Рак

Раки з самого ранку можуть прокинутися в поганому настрої, але не варто налаштовувати себе на негатив: сьогодні той день, коли думки матеріальні, а ви таким чином можете запрограмувати своє майбутнє.

Лев

День сприятливий для домашньої роботи — від капітального ремонту з повним переплануванням до дрібних клопотів у вигляді прибирання, миття вікон або зміни текстилю з зимового на літній.

Діва

Зірки радять пробачити близькій людині, як би глибоко ви не тримали образу. Не відштовхуйте її — знайдіть в собі сили пробачити і вона обов'язково віддячить вам за великодушність.

Терези

Сьогодні ви будете користуватися заслуженим авторитетом у багатьох життєвих сферах, але передусім у професійній сфері — не дивно, що колеги будуть звертатися до вас за порадою.

Скорпіон

Від самого ранку зірки дадуть вам шанс додати "плюсик" до своєї карми: допоможіть людині, яка вас про це попросить, і добро, відпущене вами у Всесвіт, дуже швидко повернеться сторицею.

Стрілець

Зірки не рекомендують в цей день вам починати реалізацію нових проектів. Займіться розчищенням простору для них — витратьте час і сили на завершення старих і завислих справ.

Козеріг

Допомога, яку ви в змозі надати людям, які вас оточують, необов'язково повинна бути матеріальною: просто поговоріть із людиною, що потрапила в складну життєву ситуацію, і вона буде вам вдячна.

Водолій

Зірки обіцяють Водоліям успіх - почавши сьогодні реалізацію якоїсь важливої для вас справи, ви першими прийдете до фінішу, залишивши позаду теперішніх і потенційних суперників, головне, не забаритися на старті.

Риби

Доля подарує вам шанс виправити ситуацію, яка спричиняє вам масу клопоту і неприємностей: несподівано для самих себе ви зрозумієте, що вихід з неї простий, а ви даремно витратили на її рішення час і душевні сили.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку літо 2021 року буде насиченим на позитивні емоції.