RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У семи знаків Зодіаку найпристрасніші поцілунки - можуть перевернути світ партнера догори ногами

Раніше астрологи розповіли про найвірніших представників гороскопу, тепер же вони назвали сім знаків Зодіаку, які краще за всіх цілуються.

Про це пише Flytothesky.

Овен

Представники знаку володіють технікою поцілунків і можуть робити це майстерно без будь-яких почуттів, під впливом імпульсу. Але пристрасть і емоції надають їх поцілункам досконалості.

Тілець

Це дуже чуттєвий знак. Його поцілунки повільні і м'яко почавши, він поступово доводить партнера до насолоди. Поцілунками він прагне передати всю свою любов.

Лев

У цього знака все напоказ, тому і цілується він відповідно - як ніби знімається в "сльозогінному" фільмі, наповненому чуттєвістю. Він вміє змусити партнера розтанути.

Діва

Ці люди прагнуть до досконалості в усьому, в тому числі і в поцілунках. Діва цілує довго, з почуттям, з максимальною увагою і майстерністю.

Скорпіон

Цей знак наповнює свої поцілунки таким рівнем пристрасті, що у партнера паморочиться голова і підкошуються ноги. Скорпіон знає як довести до божевілля.

Стрілець

Авантюрист по натурі, Стрілець експериментує зі своїм мистецтвом цілуватися. Його поцілунки різноманітні - від самого пристрасного і спалюючого до легкого, як дотик метелика.

Риби

Поцілунки романтичних Риб мають суперечливі якості - вони зворушливі, але божевільні. Одним дотиком губ вони здатні перевернути світ партнера догори ногами.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найкращих коханців серед всіх знаків Зодіаку. Ці чоловіки здатні доставити жінкам райську насолоду.