RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вихідні від напруги та тривоги: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 4 квітня

Вихідний день повинен стати не тільки днем для відпочинку, але і навчання. Павло Глоба радить Близнюкам зануритися у вивчення нової інформації. Що ж рекомендують зірки іншим представникам зодіаку? Спокій і заняття улюбленою справою.

Про це пише сайт SlovoFraza.

Овен

Зірки говорять, що для Овнів все неможливе стане по плечу. Заряд позитивною енергією гарантується.

Телець

День можна назвати 50 на 50, але все, що відбувається в цей день - урок. Причому засвоїти його обов'язково необхідно. У майбутньому він принесе користь.

Близнюки

День, який допоможе отримати, засвоїти і закріпити нову інформацію. За рахунок отриманих знань Близнюки розширять кругозір, та й особистісний розвиток не буде зайвим.

Рак

4 квітня для представників знака запам'ятається як світлий, приємний і сонячний день. Пережити день весело і активно допоможе життєрадісність Раків.

Лев

Комунікативні здібності допоможуть у всьому. День обіцяє бути романтичним і переломним. Ключ - позитивний настрій.

Діва

Готуйтеся до сюрпризів, приємним і несподіваним. Можливі поїздки, отримання цікавих новин, приємні знайомства і зустрічі.

Терези

День приносить цікаві моменти, але не виключені любовні переживання. Не відмовляйтеся від порад рідних і друзів, - це збільшить шанс на зустріч з кимось особливим.

Скорпіон

4 квітня 2021 року представникам знака рекомендується не поспішати, не брати важливих рішень. Вже вранці можна буде відчути спад енергії і настрою.

Стрілець

Головне - не поспішати і не намагатися встигнути все зробити. Організм буде боротися своїми методами з втомою і поспіхом. Тому можливі втома і слабкість.

Козеріг

Не варто слідувати і жити за чужими вказівками. Починайте діяти і переходити в режим «я все можу». Якщо не змінити зараз, то буде пізно.

Водолій

Представники знаку проведуть день в повному розслабленні. Мобілізуватися в робочий стан буде важко, тому виконання буденних завдань затягнеться.

Риби

У цей день можна починати будь-яку роботу - вона принесе успіх. Підтримка рідних і близьких зміцнить ваші наміри і стануе відмінною підмогою в новій справі.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи назвали знаки Зодіаку, які народилися вже щасливими людьми.