RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Два знаки Зодіаку бояться показати свої справжні почуття - аж до зізнання в любові

Астрологи назвали два знака зодіаку, від яких складно почути фразу "Я люблю тебе". Це відбувається не тому, що вони бездушні, а через те, що їм дуже складно показати свої реальні почуття по відношенню до інших людей.

Про це повідомляє Клубер.

Козеріг

Представники цього знака зодіаку можуть здатися холодними і зарозумілими, але це тільки на перший погляд. Насправді такі люди створюють ілюзію фортеці, через яку, як вони думають, ніхто не зможе переступити. Однак всередині цих стін Козероги можуть ридати кілька ночей поспіль.

Козероги - дуже чуттєві люди, але вони соромляться показувати іншим свої реальні емоції. Іноді Козероги бояться це робити, тому що не можуть повністю довіритися і розкритися іншій людині. Астрологи кажуть, що Козерогам потрібно дуже багато часу для того, щоб перейнятися і відчути людину. На це може піти і кілька років, але якщо дати їм час, вони відплатять сповна.

Лев

Леви ніколи не можуть впоратися зі своїм марнославством, яке заважає їм відкритися і показати іншій людині свої слабкі сторони. Це відбувається навіть тоді, коли Лев знайомий з іншою людиною все життя. Ці люди не можуть визнати того, чого соромляться. Леви також з неймовірною легкістю можуть залишити вас одних і піти розважатися, і вони не будуть відчувати себе винуватими.

Такі люди кажуть "пробач" тільки в рідкісних випадках. Насправді Лев не такий, яким здається - глибоко всередині ці люди дійсно переживають і терзають себе сумнівами. Від них складно домогтися щирого прояву емоцій. Леви, як правило, витрачають багато часу на адаптацію до людини.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи назвали п'ять головних тиранів за знаком Зодіаку - упиваються своєю владою і перетворюють життя на пекло.