RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку Ванга передбачала вічну молодість - у кожного з них є свої "темні" секрети

Астрологи, які раніше назвали три найщасливіших знака Зодіаку, визначили серед представників зодіакального кола людей, яких вищі сили нагородили щастям і успіхом - відома провидиця Ванга вважала їх від народження наділеними вічною молодістю.

Про це пише видання RSute.

Близнюки

Представники даного знака Зодіаку - розумні і талановиті особистості. Вони ведуть активний спосіб життя і готові на різні подвиги в своєму житті заради рідних і близьких серцю людей. З ними завжди цікаво спілкуватися, але варто знати всім, що найбільше Близнюки ненавидять брехню і зраду.

Хоча Близнюки завжди здаються спокійними, розсудливими і добродушними, насправді вони страждають від постійних емоційних перепадів і різких змін в настрої. Але саме представники цього знаку знають секрет, як впоратися зі своїми негативними емоціями - завдяки вмінню переключатися вони зберігають спокій і розсудливість.

Терези

Народжені під знаком Терезів - завжди виглядають красиво і модно, і роблять все, щоб не старіти дуже рано. Вони вживають тільки корисну їжу для свого організму. Вищі сили нагородили їх здатністю позбавлятися від життєвих негараздів і поганого самопочуття. Ванга вважала представників цього зодіакального сузір'я добрими і чуйними, готовими на будь-які подвиги.

Хоча на вигляд Терези - стримані і стійкі до труднощів, ті, хто знаходиться поруч з ними, знають, що вони запальні і постійно сперечаються, втрачаючи емоційну рівновагу. Душевний спокій Терезів - головна умова їхньої вічної молодості, і вони про це, як ніхто інший, знають.

Скорпіон

Скорпіони завжди прагнуть до нових подвигів і знань, вони готові на все, щоб виглядати красиво і молодо. Провидиця Ванга побоювалася людей, які народилися під цим знаком, але вона була впевнена, що Скорпіони наділені магічною здатністю - вони старіють дуже повільно. Причиною тому є те, що ці люди - завжди сильні і впевнені в собі.

Скорпіони не вміють програвати, а ще вони - жахливі сперечальники, хоча їх знак є одним з наймудріших з зодіакального кола. Взявши під контроль особливості свого характеру, Скорпіонам вдається зупинити час і на довгі роки відтягнути власне старіння.

Як повідомляв "Апостроф", зірки приготували в травні 2021 роки для чотирьох знаків Зодіаку зміни і яскраві враження. За словами знаменитої провісниці Ванги, цим щасливчикам посміхнеться фортуна.