RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку стануть "обраними" в 2021 році - удача і гроші будуть йти в руки

Астрологи, які раніше назвали найбільш нещирий знак Зодіаку, визначили представників зодіакального кола, яким у 2021 році удача і гроші будуть йти в руки.

Про це пише katun24.

Овен

В 2021 році більшість Овнів будуть більш ніж задоволені своєю матеріальною ситуацією. Значну роль в цьому зіграють успіхи у професійній діяльності. Чи не кожен з Овнів випробує позитивну динаміку в кар'єрних справах. Цілком задоволені будуть Овни і своїм особистим життям.

Близнюки

Близнюк може розраховувати на те, що в 2021 році його життя стане більш комфортним. Вірогідні для Близнюків кар'єрні успіхи. При цьому їм часто буде досить невеликих зусиль, щоб отримувати результати. Близнюки можуть розраховувати на великі події в особистому житті.

Терези

2021 рік може стати для кожного з Терезів часом значних звершень і суто позитивних емоцій. У них буде відразу кілька джерел позитивного астрологічного впливу. Терези в 2021 році можуть розраховувати як на відчутне просування по кар'єрних сходах, так і на поліпшення фінансових обставин.

Стрілець

У більшості Стрільців в цьому році точно прибуде. У багатьох придбання будуть пов'язані з професійною діяльністю. Майже кожен з представників цього знака поліпшить своє становище на особистому фронті.

Водолій

Одиноким Водоліям доведеться пережити безліч подій в особистому житті. Багато часу більшості Водоліїв доведеться присвячувати своїм професійним обов'язкам- і це принесе хороший результат - ті, хто звик плисти за течією - чекають розчарування і фінансовий крах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш брехливих знаків Зодіаку серед чоловіків.