RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Темні сили активізувалися: свіжий травневий гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали три знаки Зодіаку - щасливчиків червня, дали докладний гороскоп на середу, 18 травня.

Про це пише ТСН.

Овен

Вас можуть турбувати сни, які, як може здатися, обіцяють щось недобре: насправді вони - всього лише вплив місячного дня, а самі сновидіння - не більше ніж гра уяви.

Телець

В цей день вас можуть здолати негативні емоції - вони будуть підживлювати сили зла, які панують на Землі, тому краще не давати їм їжу для життя і діяльності.

Близнюки

Неварто однозначно і прямолінійно тлумачити сигнали, які ви можете отримати від долі в цей день — жодного другого дна або таємного сенсу в них не буде.

Рак

День несприятливий для активної діяльності. Сьогодні краще займатися монотонною роботою, яка не вимагає особливих зусиль і невсипущої уваги.

Лев

Зірки радять Левам сьогодні - хоч це буде і непросто - якомога менше дивитися у дзеркало. Надмірна увага до своєї персони відбере у вас значну частину енергії, необхідної для життя і роботи.

Діва

Не варто надто емоційно реагувати на недружні випади близьких людей і колег: їхня поведінка буде обумовлена негативними енергіями дня, тому ображатися на них безглуздо - завтра вони будуть просити вибачення у вас.

Терези

День потрібно витратити на наведення ладу у справах - необхідно впорядкувати папери на робочому столі, розсортувати рахунки і квитанції: викинувши непотрібне, ви впустите позитивну енергію в своє життя.

Скорпіон

Бажання кинути все - і роботу, і будинок - і втекти від усіх за тридев'ять земель, яке ви можете відчути в цей день, зумовлено втомою, тому саме час задуматися про відпочинок - все-таки літо на носі.

Стрілець

Найкращим способом змусити себе працювати стане здорова злість на себе за бажання ледарювати і байдикувати - вона дозволить виконати і перевиконати навіть найсміливіші плани.

Козоріг

День несприятливий для фінансових операцій - через велику ймовірність втрат будь-які виплати, навіть найнезначніші - наприклад, поповнення рахунку мобільного телефону - краще перенести на інший день.

Водолій

Під час роботи не варто відволікатися ні на перекури, ні на розмови телефоном, ні на спілкування з колегами: чим швидше ви зробите те, що запланували на цей день, тим краще.

Риби

Зірки наполегливо рекомендують вам не перейматися через дрібниці: з часом виявиться, що вони не коштували і дещиці вашої уваги, а витрачена енергія, на жаль, відновиться не скоро.

Як писав "Апостроф", раніше російський астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, на яких в червні можуть чекати неприємності.