RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

День, коли можна ризикнути: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 травня

Астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в п'ятницю, 28 травня, і назвали тих представників гороскопу, до яких влітку прийде успіх.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

День буде активним і динамічним, ймовірно відновлення корисних зв'язків з далекими родичами. Повага оточуючих зросте.

Тілець

Біди обійдуть Тільця стороною, їх захищатимуть Вищі сили. Хороший день для спілкування і пошуку нових джерел енергії.

Близнюки

Успіх чекає в справах, пов'язаних із землею, будівництвом, благоустроєм та творчими задумами. Будь-яке вкладення грошей буде вдалим.

Рак

День подарує нових партнерів і покровителів. Істотну допомогу нададуть близькі і родичі. Рак буде фонтанувати чарівністю.

Лев

Посилиться негативний вплив ззовні - можливі невеликі збої у здоров'ї. Астрологи радять побоюватися вогню і уникати багатолюдних місць.

Діва

У цей день необхідно проявити обережність в спілкуванні і ощадливість, а також не втрачати сміливості і самовладання. Сни можуть бути віщими.

Терези

Інтуїція загостриться - вірогідні пророцтва і передбачення подій майбутнього. Хороший момент для духовних пошуків і поганий - для прийняття поспішних рішень.

Скорпіон

День сприяє концентрації думок, кращими заняттями будуть роздуми, аналіз власних вчинків і відвідування храму.

Стрілець

Гарний момент для зосередження на духовних проблемах і усамітнення. Будь-які контакти можуть привести до негативних результатів. Важливо уникати поспішності в судженнях.

Козеріг

Вдалими будуть торгові операції і вигідні покупки. Поповнити енергію допоможе спілкування з близькими, особливо з дітьми.

Водолій

Успіх супроводжуватиме представників знака. Можливий несподіваний життєвий поворот. Ризик буде виправданим, але головне - вчасно зупинитися.

Риби

Риби відчують зниження життєвого потенціалу, їх накриють сумніви і тривога за майбутнє. Представники знака, які займаються бізнесом, відчують втому.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять днів в червні, які будуть складними і небезпечними для всіх знаків Зодіаку.