RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Починається цікавий період: гороскоп Глоби для всіх знаків Зодіаку на 8 червня

Відомий астролог Павло Глоба прогнозує у вівторок, 8 червня, початок нового і цікавого періоду в житті представників деяких знаків Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

Цей день бажано провести за складанням планів на майбутнє, щоб правильно розподілити свій час для відпочинку, ремонту або переїзду.

Телець

У цей день вдало пройдуть експерименти на кухні з новими стравами, заняття кулінарією подарує задоволення і принесе душевний спокій.

Близнюки

Можливий занепад сили, тому важливо в цей день розслабитися, відпочити і займатися тим, що приносить радість.

Рак

У цей день передбачається повна відсутність стресових ситуацій, день пройде в спокої і без необхідності вирішувати термінові справи.

Лев

У цей день бажано не лінуватися і присвятити час справам, пов'язаним з фізичними навантаженнями, навіть якщо для цього знадобиться подолати себе.

Діва

Цей день може принести нове захоплення, яке подарує масу задоволення, думка про незвичайне хобі може прийти зовсім несподівано.

Терези

Потрібно перестати себе критикувати і зайнятися саморозвитком. День буде вдалим для прояву своїх талантів і креативності.

Скорпіон

У цей день потрібно поставити перед собою нові цілі та почати вести активний спосіб життя. Не виключене захоплення якимось видом спорту.

Стрілець

Можна сміливо братися за виконання поставлених цілей, навіть складні справи пройдуть без труднощів, можна розраховувати на підтримку друзів.

Козеріг

Можна відпустити справи на самоплив - вони вирішаться самі по собі і найкращим чином, якщо не намагатися все навколо контролювати.

Водолій

Легко будуть вирішуватися всі поставлені на роботі завдання, в кінці дня можна влаштувати собі невеликий відпочинок з друзями.

Риби

Протягом цього дня зірки обіцяють гарний настрій, спокій і впевненість, все, що буде розпочато, має прекрасні шанси завершитися успіхом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, у представників яких знаків Зодіаку буде багато приємних подій в перший місяць літа.