RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

"Кармічний бумеранг" може "наздогнати" два знаки Зодіаку в червні - чого їм слід очікувати

Астрологи попередили представників двох знаків Зодіаку про проблеми, з якими вони можуть зіткнутися в перший місяць літа.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті FTimes.

За словами відомого астролога Олени Стоцької в червня "кармічний бумеранг" може спіткати людей народжених під знаком Рака і Стрільця.

Уникнути негативного впливу небесних світил допоможе обмеження в спілкуванні, не потрібно розповідати нікому свої секрети і таємні бажання, інакше кармічні борги з минулого розростуться ще більше.

Також слід уникати жадібності, не ставити кошти вище всього іншого. Не слід прагнути до достатку за всяку ціну і заробляти гроші сумнівними способами. Якщо до фінансів поставитися недбало, їх може забрати більш хитрий і нечистий на руку шахрай.

Переломним може виявитися день 23 червня, коли Раки і Стрільці зможуть легко роздати свої кармічні борги, тоді як інші знаки Зодіаку, навпаки, тільки отримають нові. Для уникнення неприємностей астролог рекомендує проводити якомога більше часу з сім'єю,

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представники яких цього літа отримають прекрасну можливість поправити своє фінансове становище і розбагатіти.