RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

За них треба хапатися - топ-5 найромантичніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали головних романтиків гороскопу і розповіли про найдбайливіші знаки Зодіаку.

Про це пише Мoika78.

5-е місце - Діва

Зустрівши свою любов, Діви повністю віддають себе стосункам. Вони глибоко вивчають свого обранця і розгадують його таємні бажання. Представники знака залицяються дуже ретельно і з приємними сюрпризами. У сімейному житті цим людям також не чужі романтичні прояви.

4-е місце - Лев

Ці царствені особи залицяються з розмахом - вони люблять широкі жести - зізнатися в коханні на публіці, зробити пропозицію на стадіоні тощо. При цьому для Лева такі прояви не тільки бажання покрасуватися, а й щирий порив душі. Їх обранцям треба змиритися з певною публічністю.

3-е місце - Водолій

Ці люди зневажають шаблони, в тому числі і в особистому житті. Вони - генії спонтанності. Водолій може забути річницю першого побачення, але зате здатні раптово розбудити свого обранця посеред ночі і відвезти милуватися світанком. Їх романтичні прояви нестандартні й незабутні.

2-е місце - Терези

Ці люди уникають публічного вираження почуттів і можуть справляти враження прохолодних людей. Однак їх обранець буквально купається в красивих жестах з їх боку. Терези можуть об'їхати всі квіткові магазини в місті, щоб вибрати "той самий" букет. Однак того ж вони вимагають і від свого партнера.

1-е місце - Риби

Ці чуттєві і влюбливі люди - безумовні лідери в області романтики. Вони настільки вразливі, що з легкістю можуть втілити в життя сцену з фільму про кохання. Вони буквально завалюють свого обранця подарунками - як милими дрібничками, цукерками та квітами, так і по-справжньому цінними речами.

Як писав "Апостроф", астрологи назвали чоловіків за знаком Зодіаку, які схильні бити жінок.