RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Названы шесть людей-загадок по знаку Зодиака - правду про них знают лишь избранные

Є нещирі знаки Зодіаку, які плетуть інтриги і брешуть у вічі, а є такі, які рідко відкривають душу і серце. Хто це?

Про це розповідає видання Rsute.ru.

Водолій

Представники цього сузір'я важко перетравлюють не тільки чужі, а й власні емоції. Якщо люди хочуть дізнатися, що у них твориться в душі, в серці, то старання будуть марними. Водолії будуть всіляко ухилятися від відповіді. Можуть переводити стрілки на щось інше. Дуже таємничий і непередбачуваний знак Зодіаку, з яким досить важко буде налагодити відносини. Особливо якщо вони побачили брехню і зраду.

Телець

Представники цього сузір'я дуже ранимі і непередбачувані. Свої справжні почуття і серце може відкрити лише людині, перевіреного часом. Якщо розуміють, що можна довіряти. Довіру Тельців не кожен може завоювати. На це йде багато часу. Поки цього не сталося, найпотаємніші бажання, почуття, душевні переживання вони зберігають при собі.

Діва

Представників даного сузір'я практично неможливо змусити поділитися своїми переживаннями, радістю, почуттями. Вони дуже приховані, ранимі, рідко говорять про почуття любові. Діви самі вирішують всі свої сердечні проблеми, знаходять шляхи, обходять перешкоди.

Козеріг

Вони дуже вперті і непередбачувані особистості. Вони приховані, рідко роблять те, що хочуть оточуючі. Почуття і емоції, на їхню думку, заважають роботі і оптимальному розвитку. Тому вони рідко щось висловлюють і діляться своїми переживаннями. Козероги хочуть підтримки від оточуючих людей, намагаються справити враження на рідних. Рідко комусь розповідають про свої почуття, розкривають душу і серце. Для них це наболіла тема. До останнього грають у стійкого олов'яного солдатика.

Терези

Терези рідко розповідають про свої почуття і діляться всім наболілим з першими зустрічними. Щоб їх зрозуміти, потрібно прожити з ними не один рік. Терези не влаштовують сцен, довго накопичують емоції. Знають, як бути завжди в центрі уваги.

Скорпіон

Вони дуже пристрасні, впевнені в собі особистості і завжди готові до нових подвигів. Скорпіони, попри свою магічну силу, надздібності, вміння читати людей по обличчю, можуть бути вразливими. Вони бачать людину наскрізь, якщо помітили в когось зло, брехню, вони не будуть довіряти своє серце і ділитися наболілим.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав знаки Зодіаку, які ховаються за "маскою" і можуть страшно помститися.